Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila, atac dur la presedinte: Crizele lui Iohannis nu ar trebui sa fie si crizele Romaniei

B1 B1,
Viorica Dancila, atac dur la presedinte: Crizele lui Iohannis nu ar trebui sa fie si crizele Romaniei

Viorica Dancila il ataca din nou pe Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook intitulata Despre crizele lui Iohannis, sefa PSD afirma canu ar trebui sa fie crizele Romaniei crizele. continuă pe B1

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

Viorica Dancila: Iohannis nu respecta Constitutia si cred ca merita suspendarea din functie

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu respecta Constitutia si merita sa fie suspendat din functie, dar acest lucru nu mai este posibil in acest moment. Nu se mai.

Viorica Dancila ii cere demisia lui Iohannis: Presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila il critica pe presedintele Klaus Iohannis si declara ca orice alt om cu responsabilitatea functiei si cu o minima decenta ar fi demisionat de mult din fruntea statului roman. Am citit.

Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern (VIDEO)

UPDATE:Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liberalilor dupa ce seful statului l-a desemnat drept premier pe liderul PNL Ludovic Orban. intr-o.

Viorica Dancila iese la atac: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, dupa ce a aruncat tara in blocaje si impasuri

Premierul demis, Viorica Dancila, critica plecarea presedinteluiKlaus Iohannis la Bruxelles,joi si vineri, unde va participa la reuniunea Consiliului European, aratand ca acesta da dovada de.

Viorica Dancila: Ma ingrijoreaza foamea de putere a lui Iohannis. ii somez pe presedinte si galagiosii din PNL sa se concentreze pe un program de guvernare

Premierul interimar Viorica Dancila l-a atacat in deschiderea sedintei de guvern pe presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este infometat dupa putere, si il someaza pe acesta, precum si pe liderii galagiosi din PNL sa prezinte un nou program de guvernare.

Viorica Dancila, inca un atac la adresa lui Iohannis si a PNL: Sa abandoneze discursul urii si jignirii. Ne ingrijoreaza foamea lor de putere (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila lanseaza, luni, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis si a liderilor PNL. Sefa PSD, al carei Executiv a picat, joi, la motiunea de cenzura, ii acuza pe liberali ca sunt.

Viorica Dancila: Romania este pregatita pentru un presedinte femeie

Romania este pregatita pentru un presedinte femeie, este stat membru UE si NATO si intotdeauna a avut deschidere si viziune, a declarat miercuri liderul social-democratilor, Viorica Dancila, candidatul PSD la.

Viorica Dancila planuia sa-l demita pe presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la TVR 1, ca ar fi vrut sa il suspende pe Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )