Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Viorica Dancila, despre discursul Anei Birchall: Parca ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a sustinut joi ca fostul ministru al Justitiei Ana Birchall pare apropiata de presedintele Klaus Iohannis si i-a reprosat ca nu a explicat declaratiile despre.

Viorica Dancila: Rares Bogdan m-a amenintat cu procurorii. ii cer lui Iohannis sa iasa public si sa dea explicatii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a reactionat dupa ce prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a continuatseria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila. L-am vazut cu totii pe Rares Bogdan,.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Viorica Dancila ii recomanda lui Florin Citu sa nu se mai comporte ca la gradinita: il compatimesc cu sinceritate

Fostul premier Viorica Dancila i-a recomandat actualului ministru alFinantelor, Florin Citu, sa nu se mai comporte ca la gradinita si sa-si pondereze discursul in functie de realitatile.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )