Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIORICA DANCILA: Codul administrativ trebuie adoptat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Codul administrativ trebuie adoptat

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca, daca sunt indeplinite toate criteriile, Codul administrativ va fi adoptat in sedinta de Guvern de joi. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, intrebata daca Ordonanta de Urgenta privind Codul Administrativ va fi adoptata joi: Daca sunt indeplinite toate criteriile, cu siguranta ca da

Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului administrativ - care contine mai multe prevederi controversate, printre care introducerea pensiilor speciale pentru alesii locali - va fi adoptata cu siguranta in sedinta de joi a Guvernului daca sunt implinite toate criteriile, a declarat, miercuri, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, SINGURUL candidat la sefia PSD: As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie

Viorica Dancila nu are nicio emotie la Congresul din 29 iunie, ea fiind singurul candidat la sefia PSD. As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie, a spus Viorica.

Viorica Dancila: As vrea sa candideze si alti colegi la congresul PSD, asa trebuie sa fie in democratie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca ar dori sa candideze si alti colegi sau colege la presedintia formatiunii la congresul din 29 iunie, pentru ca asa trebuie sa.

Viorica Dancila, dupa ce Legea pensiilor a fost respinsa de Senat: De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie si vom trece legea prin Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca, chiar daca legea pensiilor a fost respinsa miercuri de Senat, pensionarii vor beneficia de la 1 septembrie de majorarea punctului de pensie, iar legea va trece la vot in Camera Deputatilor. Ea a acuzat opozitia pentru votul de astazi, iar intrebata despre absenta masiva de la sedinta a senatorilor PSD, a spus ca va face o analiza, dar trebuie pornit de la votul impotriva dat de parlamentarii opozitiei.

Ce i-a cerut Dragnea premierului Viorica Dancila dupa rezultatele slabe inregistrate la alegerile europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Liviu Dragnea i-a cerut, dupa rezultatele slabe inregistrate la alegerile europarlamentare, sa nu renunte la guvernare, pentru ca PSD trebuie sa indeplineasca ceea ce le.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Motiunea de cenzura a picat, iar Viorica Dancila ramane neatinsa

Motiunea de cenzura a picat. Asta inseamna ca Guvernul condus de Viorica Dancila va ramane la putere, in ciuda eforturilor concertate ale partidelor din opozitie. Nici macar aceasta alianta fortata nu a reusit sa darame guvernul format de majoritatea PSD si ALDE. Asta spune multe despre forta opozitiei. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a .

Teambuilding PSD la mare, inainte de congres. Viorica Dancila negociaza cu liderii social-democrati functiile in partid si portofoliile in Guvern: cine e pe lista remaniabililor

Social-democratii se intalnesc in week-end cu Viorica Dancila intr-o sedinta informala la mare, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. Liderii PSD urmeaza sa stabileasca strategia partidului in urmatoarea perioada si vor negocia echipa care va fi alaturi de Viorica Dancila atat in Guvern, cat si la partid. Reamintim ca in mai putin de doua saptamani social democratii isi vor alege conducerea in congres extraordinar.

Viorica Dancila: Spitalele regionale vor fi facute pe urmatoarea proiectie bugetara. Statul roman nu isi permite

In acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea celor trei spitale regionale, banii alocati fiind cheltuiti pe documentatie, a declarat premierul Viorica Dancila la Romania Tv, precizand ca a propus ca sumele necesare sa fie accesate pe urmatorul exercitiu bugetar. Un spital este evaluat la 460 milioane euro. Trei spitale se duceau la un miliard si ceva de euro. Statul roman nu isi permite, spune Viorica Dancila.

Viorica Dancila, despre candidatul PSD la prezidentiale: Prioritate vor avea colegii din partid. Ce spune despre Calin Popescu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la Parlament despre social-democratii care s-ar putea inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Dancila a evitat insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )