Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila confirma ca se duce vineri sa il reclame pe Iohannis la CCR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila confirma ca se duce vineri sa il reclame pe Iohannis la CCR

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la finalul unei intalniri cu Liviu Dragnea ca va sesiza vineri Curtea Constitutionala in legatura cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretele de revocare a ministrilor demisionari de la. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Iohannis privind refuzul schimbarii ministrilor: Guvernul va sesiza CCR pe tema remanierii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au discutat miercuri privind cererea Guvernului de numire a Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Ministerul.

intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila! PSD adopta strategia in razboiul cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru.

Va adopta Guvernul amnistie si gratiere pana la finalul anului? Viorica Dancila ofera un raspuns transant

Premierul Viorica Dancila a avut joi o intalnire cu liderul PSD, la Parlament, pentru a discuta daca va exista o sesizare la CCR pe motivul intarzierii lui Klaus Iohannis de a numi cei doi ministri remaniati. intrebata insa despre posibilitatea unei ordonante pe amnistie si gratiere, Viorica Dancila a avut un raspuns negativ ferm. Aceasta a insistat ca pe masa sa nu se afla in acest moment niciun astfel de proiect.

Viorica Dancila efectueaza o vizita n Croatia, unde se va ntlni cu premierul Andrej Plenkovic

Premierul Viorica Dancila incepe saptamana cu o vizita in Croatia, participand la deschiderea Summit-ului sefilor de guverne din statele membre ale Initiativei Central-Europene ICE) de la Zagreb. Dancila va avea si o intrevedere cu premierul Croatiei, Andrej Plenkovic. Cu acesta s-a mai intalnit in luna mai, la Bucuresti, cand Viorica Dancila a facut o gafa chiar inainte de a incepe intonarea imnului Croatiei. Viorica Dancila a vrut sa coboare de pe podium, insa a fost oprita in ultimul moment, cu un gest discret, de Andrej Plenkovic.

Premierul Viorica Dancila: Exclud o ordonanta privind amnistia si gratierea pana la finalul anului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari, ca exclude ca pana la finalul acestui an sa fie adoptata o ordonanta privind amnistia si gratierea. Eu va spun ca nu se da acum.

Viorica Dancila spune ca exclude o Ordonanta pe amnistie si gratiere pna la finalul acestui an

Viorica Dancila spune ca exclude o Ordonanta pe amnistie si gratiere pana la finalul acestui an. Ea a sustinut, de asemenea, ca pe masa Guvernului nu se afla un astfel de act normativ si ca ea nu a avut nicio discutie pe aceasta tema.

Deputat european: Viorica Dancila a mintit cu privire la modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului

Viorica Dancila a mintit atunci cand a afirmat ca este gata dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului la nivel de autostrada si ca va fi transmis Comisiei Europene in data de.

Viorica Dancila, mesaj de ULTIMA ORA: Ce a transmis premierul

Premierul Viorica Dancila a transmis, joi, un mesaj pentru cei care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfantul Nicolae. il sarbatorim astazi pe Sfantul Ierarh Nicolae, simbol al darniciei si.

Viorica Dancila: Presedintia rotativa nu va fi influentata de MCV / Junker ne-a asigurat ca pna la finalul mandatului sau Romnia nu va mai avea aceasta masura discriminatorie

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu la Bruxelles Antenei 3, interviu difuzat in aceasta seara. Premieurl sustine ca presedintia Consiliului UE este un test pentru intreaga Romanie, ca acest mandat nu va fi influentat de MCV si ca Junker ne-ar fi asigurat ca pana la finalul mandatului sau Romania nu va mai avea aceasta masura discriminatorie.

Viorica Dancila: Nu am pierdut majoritatea in Parlament. Nu am nicio emotie legata de motiunea de cenzura (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, de la Bruxelles, ca nu exista probleme pentru coalitia PSD-ALDE in ceea ce priveste majoritatea din Parlament, astfel ca nu are nicio emotie cu privire la.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4159 seconds )