Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila il critica pe Iohannis in legatura cu vizita in SUA: Subiectele care vor fi abordate trebuiau discutate inainte cu Guvernul si cu Parlamentul

B1 B1,
Viorica Dancila il critica pe Iohannis in legatura cu vizita in SUA: Subiectele care vor fi abordate trebuiau discutate inainte cu Guvernul si cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa discute in prealabil cu Guvernul si cu Parlamentul problemele pe care le va aborda in timpul vizitei oficiale din. continuă pe B1

Viorica Dancila si-a anulat vizita pe care o avea programata in Botosani

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, si-a anulat vizita pe care o avea programata, joi, in Botosani, se arata intr-o informare de presa transmisa de conducerea organizatiei judetene a PSD.

Dancila si-a anulat vizita la Botosani. Cum a explicat PSD decizia

Premierul Viorica Dancila si-a amanat vizita la Botosani, acolo unde trebuia sa participe la alegerile judetene. in orasul din nordul Moldovei aceasta era asteptata si de protestatari.

Dancila si-a anulat vizita pe care o avea programata in Botosani

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, si-a anulat vizita pe care.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica .

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

Iulian Bulai(USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu .

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila si ministrii Razvan Cuc si Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Premierul Viorica Dancila si doi dintre ministrii care au insotit-o in vizita sa in judetul Suceava au plecat, joi, de pe Aeroportul Stefan cel Mare, din Salcea, cu un elicopter privat. Oficialii s-au indreptat spre Aeroportul din Iasi.

Viorica Dancila, primita cu paine si sare la manastirea Putna, de Sfanta Maria. insotita de Cuc in Bucovina... (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi la festivitatile de Sfanta Maria, desfasurate la Manastirea Putna din Suceava. Ea a fost intampinata de un grup de artisti imbracati in costume populare care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )