Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Viorica Dancila prezinta bilantul primelor sase luni de guvernare. Premierul Romaniei a vorbit despre cele mai relevante masuri din programul de guvernare. Ma voi referi doar la cele mai relevante masuri d. continuă pe Antena3

Ioana Constantin (PMP): in loc de traditionala automotiune de cenzura, Dragnea si Valcov au pus-o pe Dancila sa prezinte bilantul primelor sase luni de guvernare

Secretarului general adjunct al PMP, Ioana Constantin, reactioneaza la prezentarea bilantului primelor sase luni de guvernare, facuta luni de premierul Viorica Dancila. Aceasta a sustinut, intr-o postare pe.

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni bilantul, la sase luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni, la Palatul Victoria, bilantul la sase luni de guvernare. Mandatul celui de-al treilea premier al majoritatii PSD-ALDE in decurs de un an si jumatate a fost marcat de critici atat din partea opozitiei, cat si din partea romanilor, care au iesit in strada sa protesteze, in timp ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori sa demisioneze.

Bilant. Sase luni de guvernare Dancila: fiecare ia ce-i convine. Cum reactioneaza Opozitia

Premierul Viorica Dancila a prezentat luni bilantul celor sase luni de mandat al celui de-al treilea Executiv PSD din 2017 pana in prezent. Primul ministru si-a inceput discursul anuntand ca va puncta numai cele mai importante realizari, in timp ce principalul partid de opozitie, PNL, a criticat aspru asa-zisele realizari ale PSD.

Viorica Dancila, despre cea mai importanta realizare ca premier: Am reusit sa fac o echipa

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Sinteza zilei ca a avut o foaie de parcurs in care a trebuit sa se incadreze si se bucura ca a reusit asta, in primele sase luni de.

Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: Sunt nevinovata. Pentru a obtine un beneficiu personal, a dus in DERIZORIU un lucru asa important

Viorica Dancila se declara nevinovata. Premierul a vorbit, luni seara, despre plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, precizand ca i-a fost greu sa accepte si sa.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila a facut precizari cu privire la o eventuala remaniere guvernamentala. Nu am facut inca o evaluare a ministrilor, a spus Viorica Dancila, luni seara, la Antena.

Premierul Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: A fost greu de acceptat. Sunt nevinovata

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa inteleaga o astfel de actiune. A fost greu.

Orban: Eu, in locul lui Dancila, mi-as fi prezentat demisia, ca oricum mandatul de sase luni al Guvernelor PSD-ALDE a expirat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, dupa ce premierul Viorica Dancila si-a prezentat bilantul primelor sase luni de guvernare, ca al treilea premier al PSD din ultimii doi ani ar trebui sa-si dea demisia, in conditiile in care performantele echipei sale sunt mai slabe fata de cele ale predecesorilor.

6! Viorica Dancila prezinta luni BILANTUL la sase luni de guvernare. Mesajul transmis in avans de Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila prezinta luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 14. 00, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii, potrivit Mediafax. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat.

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )