Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, despre Inima romaneasca: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre Inima romaneasca: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu privire la simbolul Inima romaneasca,suliniind ca va continua sa lupte pentru fiecare roman in. continuă pe Antena3

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro.

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Viorica Dancila si-a completat numele pe Facebook cu Vasilica

Viorica Dancila si-a completat astazi numele pe Facebook, adaugand si prenumele Vasilica, folosit ironic de catre Klaus Iohannis atunci cand face referire la ea. in ultima sa interventie la Antena 3, duminica, Viorica Dancila a sustinut ca poarta cu mandrie acest prenume, iar presedintele Iohannis ar trebui sa-si ceara scuze.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Ana Birchall o ataca virulent pe Viorica Dancila: I-as aduce aminte despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Ana Birchall, fosta ministra a Justitiei exclusa din PSD dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, o acuza pe Viorica Dancila de minciuni spuse cu nonsalanta si tupeu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3074 seconds )