Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal.

Viorica Dancila, despre erorile care au dus la declinul PSD: S-a gresit pe comunicare. Ne-am dus pe o singura linie, cea legata de justitie (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile europarlamentare. inca sefa guvernului sustine ca social-democratii au gresit.

Viorica Dancila il provoaca pe seful statului: il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila i-a lansat, marti, presedintelui Klaus Iohannis provocarea de a participa la o confruntare unu la unu. Prezidentiabilul PSD si inca premierul Romaniei l-a acuzat pe seful st.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Cine a fost Regina Elena si de ce i se spune Regina-Mama. Motivul pentru care a fost ingropata in Elvetia, in 1982

Ramasitele pamantesti ale Reginei Elena vor fi reinhumate la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala. Ceremonia va avea loc sambata, 19 octombrie. Multi romani nu stiu nici acum de ce Reginei Elena i se spune Regina-Mama, desi aceasta a jucat un rol important in istoria tarii noastre. Cine a fost Regina Elena .

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Ponta, propunere-soc pentru Viorica Dancila. Este vorba despre fuziunea PSD - Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara ca ii propune liderului PSD Viorica Dancila, care a avansat scenariul unirii PSD cu Pro Romania dar fara Victor Ponta, sa-si dea demisia.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

Viorica Dancila se lauda ca a discutat cu Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Viorica Dancila s-a laudat miercuri seara ca a discutat cu board-ul Volkswagen despre realizarea unei investitii de un miliard de euro intr-o fabrica auto in Romania, tara noastra fiind concurata in ac.

Viorica Dancila, atac dur la presedinte: Crizele lui Iohannis nu ar trebui sa fie si crizele Romaniei

Viorica Dancila il ataca din nou pe Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook intitulata Despre crizele lui Iohannis, sefa PSD afirma canu ar trebui sa fie crizele Romaniei crizele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )