Libnet.ro
UNICEF

15:17

VIORICA DANCILA: Detinerea Presedintiei rotative - o confirmare a atasamentului nostru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Detinerea Presedintiei rotative - o confirmare a atasamentului nostru

Detinerea de catre Romania a Presedintiei rotative a Uniunii Europene reprezinta, dupa momentul aderarii la UE, in urma cu 12 ani, o confirmare a atasamentului nostru fata de proiectul european, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Avocatul Poporului este o functie care revine celor de la ALDE, inca nefiind stabilit numele persoanei.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului. Ea a mai spus ca la congres pot sa candideze toti cei care doresc si ca, daca majoritatea va decide ca trebuie introduse in statutul partidului criterii de integritate, atunci asa se va intampla.

VIORICA DANCILA: Am reziliat contractul cu consilierii israelieni

Premierul Viorica Dancila a declarat pentru Europa Libera ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Acestia au fost adusi alaturi de PSD de fostul presedinte, Liviu Dragnea, ei participand la campaniile din 2016 si 2019.

CSM, scrisoare pentru Viorica Dancila: Solicitare cu privire la desfiintarea Sectiei speciale

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a adresat luni o scrisoare publica premierului Viorica Dancila si ministrului Justitiei, Ana Birchall, in care solicita sa se comunice.

Premierul Viorica Dancila: Va fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fiinfiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare. Va fi infiintata o comisie cu privire la fraudele la votul.

Premierul Viorica Dancila anunta ca ia in calcul eliberarea din functie a sefului CNAIR Narcis Neaga

Premierul Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru inf.

Viorica Dancila anunta crearea unui department pentru infrastructura, in subordinea prim-ministrului si spune ca ia in calcul demiterea sefului CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru infrastructura care sa functioneze in subordinea primului ministru al Romaniei si ca ia in calcul eliberarea din functie a lui Narcis Neaga, directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Viorica Dancila: Eu nu as putea sa spun daca exista sau nu stat paralel

Viorica Dancila a sustine ca nu stie daca exista sau nu asa-numitul stat paralel despre care colegii sai de partid vorbesc de ani intregi. Prezenta duminica intr-o emisiune televizata, sefa.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil ceea ce a facut procurorul! Si-a permis sa tarasca un copil, sa il ia cu forta, ceea ce nu este in regula

Premierul Viorica Dancila a comentat din nou cazul fetitei care a fost luata cu mascatii din casa unde a crescut pentru a fi data familiei care a adoptat-o. Sefa Guvernului a criticat modul in care a.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )