Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in. continuă pe Antena3

Desi a promovat mai multe masuri anti-europene, tot Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca este anti-european, comunist si extremist (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este un dictator comunist, antieuropean si extremist, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de joi. Caracterizarile au venit dupa ce.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

Cum incearca Lia Olguta Vasilescu sa se justifice dupa derapajul extrem de grav la adresa lui Klaus Iohannis: Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public!

Lia Olguta Vasilescu vine cu scuze dupa derapajul extrem de grav la adresa candidatului PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, sefa de campanie a Vioricai.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Viorica Dancila: Nu cred ca dl Iohannis a purtat casca in ureche

Viorica Dancila a declarat joi seara ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis, adversarul sau in turul II al alegerilor prezidentiale, a purtat casca in ureche la conferinta de presa din urma cu o zi si a negat ca acest fake news ar fi plecat de la PSD.

Viorica Dancila: Ne indreptam spre un monopol de putere. Iohannis vrea puterea absoluta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, VioricaDancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis vreasa aiba puterea absoluta in Romania. Sunt foarte multe lucruri care sunt nefiresti.

Victor Ponta a facut anuntul: NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit ca la turul doi al alegerilor prezidentiale nu va vota nici cu Klaus Iohannis, nici cu Viorica Dancila. Ponta a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca.

Care este intrebarea pe care si-ar adresa-o Viorica Dancila ei insasi: imi este greu, imi este greu, dar cred ca as intreba-o daca...

Viorica Dancila a fost intrebata, joi seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar adresa ei insasi. Daca ar fi sa adresez o intrebare Vioricai Dancila, cred ca. imi este greu, imi este greu, dar.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )