Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila: Fermierii afectati de pesta porcina vor primi 43 de milioane de euro de la bugetul de stat si din fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Fermierii afectati de pesta porcina vor primi 43 de milioane de euro de la bugetul de stat si din fonduri europene

Fermele afectate de pesta porcina vor primi circa 43 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Aproximativ 43 de milioane de euro vor ajunge la fermierii afectati de pesta porcina

Aproximativ 43 milioane de euro, atat bani europeni, cat si din bugetul national, vor ajunge la crescatorii de porcine afectati de pesta porcina africana, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, vesti bune pentru crescatorii de porci: cati bani vor fi alocati pentru despagubiri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca vor fi alocate 43 de milioane de euro, din fonduri europene si din bugetul national, pentru ajutorarea crescatorilor de porci afectati de pesta porcina.

Viorica Dancila: Peste 360.000 de prescolari si elevi vor primi n acest an rechizite si ghiozdane

Peste 360. 000 de prescolari si elevi din invatamantul primar si gimnazial vor beneficia, in acest an scolar, de pachete de rechizite si ghiozdane, fiind un sprijin pentru copiii din familiile cu venituri reduse, a anuntat, miercuri, premierul Viorica Dancila.

Daea o contrazice pe Dancila: Cele 43 de milioane de euro de la UE pentru pesta porcina nu merg la fermieri

Ministrul Agriculturii Petre Daea a anuntat miercuri ca cele 43 de milioane de euro pe care le-a promis premierul Viorica Dancila fermierilor in sedinta de Guvern nu vor merge la crescatori, ci pentru investitii in dezinfectoare, laboratoare, echipamente pentru detectarea bolii, incineratoare si procurarea de scrofite.

Pesta porcina africana evolueaza in 246 de localitati din 13 judete. Despagubiri de 71,8 milioane de lei au mers catre 6.625 de proprietari

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in present in 246 de localitati din 13 judete, cu un numar de 998 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 90 de cazuri la mistreti, arata cel mai recent bilant anuntat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Prefectul judetului: 70 de focare de pesta porcina, inregistrate in 13 localitati

Pesta porcina continua sa se extinda si in judetul Calarasi. Conform prefectului George Iacob, pana la aceasta data au fost confirmate 70 de focare in 13 localitati. Este vorba despre: Borcea 10, Perisoru - 29Calarasi 6, Constantin Brancoveanu 1, Calarasii vechi 1, Unirea 1, Stefan cel Mare 8, Dragalina 1, Ciocanesti 7, Roseti 1, Gradistea - 1Galdau Jegalia) 1, Cunesti 3.

Pesta porcina africana se extinde in judetul Giurgiu. Noi focare confirmate

Pesta porcina africana a fost confirmata si in localitatea Mihai Bravu. De asemenea, buletine de analiza cu rezultate pozitive au fost emise si pentru gospodarii din doua sate ale judetului.

Schimbare de ULTIMA ORA in Guvern! VIORICA DANCILA a luat decizia NEASTEPTATA

Cornelia Nagy a fost numita in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Oficiului National pentru Achizitii Centralizate, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila. Decizia a fost.

Viorica Dancila, noi promisiuni pentru profesori

Ordinul fostului ministru al Educatiei, Valentin Popa, prin care se taiau 4. 000 de posturi din Educatie, va fi anulat. Mai mult, premierul Viorica Dancila a anuntat ca numarul de posturi va fi suplimentat cu.

Viorica Dancila, prima REACTIE dupa esecul referendumului pentru familie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca rezultatul la referendumul pentru familie reprezinta expresia vointei cetatenilor. Guvernul a facut toate demersurile pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )