Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIORICA DANCILA: Guvernul, preocupat de stimularea economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Guvernul, preocupat de stimularea economiei

Obiectivele pentru dezvoltare durabila ofera solutii concrete pentru imbunatatirea vietii oamenilor, de la reducerea consumului de antibiotice si pana la combaterea saraciei, Guvernul fiind preocupat de stimularea economiei si formarea unei societati sustenabile, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO UPDATE Viorica Dancila: Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei

Premierul Viorica Dancila sustine ca Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei si ca orice modificare privind functionarea sistemului judiciar trebuie sa treaca printr-o dezbatere transparenta, cu consultarea celor din sistem si a organismelor internationale. De asemenea, ea a sustinut ca Guvernul va respecta recomandarile organismelor internationale.

Dancila: Guvernul nu va da nicio OUG pe functionarea justitiei. in cazul recomandarilor organismelor internationale, Ministerul Justitiei va urma procedurile (VIDEO)

Viorica Dancila adeclarat, in debutul sedintei de guvern, ca Executivul nu va adopta nicio Ordonanta de Urgenta privind functionarea justitiei. Premierul s-a declarat contrariata de solicitarea.

VIORICA DANCILA: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Avocatul Poporului este o functie care revine celor de la ALDE, inca nefiind stabilit numele persoanei.

VIORICA DANCILA: Detinerea Presedintiei rotative - o confirmare a atasamentului nostru

Detinerea de catre Romania a Presedintiei rotative a Uniunii Europene reprezinta, dupa momentul aderarii la UE, in urma cu 12 ani, o confirmare a atasamentului nostru fata de proiectul european, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

Petrecere PSD la un celebru local din nordul Capitalei. Viorica Dancila a dat strigarea

Petrecere mare in PSD, marti seara, la Clubul Diplomatilor. Dupa o scurta intrevedere cu Calin Popescu Tariceanu, de la ora 19. 00, Viorica Dancila si-a invitat colegii la celebrul local din nordul.

Digi 24: Revolta in PSD. Viorica Dancila, acuzata ca vine cu deciziile in plic

E revolta din ce in ce mai mare in PSD, atat in randul celor care cred in lupta cu statul paralel dusa ani de zile de Liviu Dragnea, dar si in randul celor care vor reforma si figuri noi la varful partidului. Oricum ar fi, Viorica Dancila i-a ostilizat pe multi dintre social-democrati. Deocamdata revolta e mocnita si neexprimata oficial, caci multi asteapta Congresul ca sa-si plateasca politele.

CSM, scrisoare pentru Viorica Dancila: Solicitare cu privire la desfiintarea Sectiei speciale

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a adresat luni o scrisoare publica premierului Viorica Dancila si ministrului Justitiei, Ana Birchall, in care solicita sa se comunice.

Premierul Viorica Dancila: Va fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fiinfiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare. Va fi infiintata o comisie cu privire la fraudele la votul.

Premierul Viorica Dancila anunta ca ia in calcul eliberarea din functie a sefului CNAIR Narcis Neaga

Premierul Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru inf.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )