Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viorica Dancila i-a transmis lui Iohannis un mesaj de pace: Las n spate atacurile

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila i-a transmis lui Iohannis un mesaj de pace: Las n spate atacurile

Sedinta solemna a celor doua Camere ale Parlamentului dedicata Marii Uniri a fost un prilej pentru premierul Viorica Dancila sa ii transmita sefului statului un mesaj de pace. Dancila a marsat pe ideea de consens politic inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE de la 1 ianuarie. continuă pe Hotnews

Dancila, atac la Opozitie, intr-un mesaj de pace si unitate:Trebuie sa ne rezolvam singuri problemele din Romania.Prin noi insine, nu prin altii

Premierul Viorica Dancila a criticat, miercuri, partidele din Opozitie, intr-un mesaj de pace, pentru ca nu ar fi adepetele rezolvarii in plan intern ale conflictelor politice.

Viorica Dancila, discurs in Parlament: DETALIUL NEASTEPTAT din textul discursului publicat pe site-ul Guvernului (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de pace in fata Parlamentului, la sedinta solemna dedicata Centenarului. intreg discursul premierului a fost publicat dupa sedinta solemna pe site-ul.

Reactia Vioricai Dancila, dupa discursul lui Iohannis: Poti sa critici, sa iti exprimi nemultumirile, dar trebuie sa dai dovada de responsabilitate in declaratii

Premierul Viorica Dancila asustinut, la randul sau, un discursin Parlament, cu ocazia celebrariiCentenarului. Danila a facut apel la pace si la consens, sustinand ca Centenarul trebuie.

Viorica Dancila, despre mesajul Jandarmeriei pentru eventualele proteste de 1 Decembrie: E punctul lor de vedere / E o zi prea importanta pentru a avea astfel de manifestari

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa comenteze mesajul transmis de Jandarmerie pentru eventualele proteste organizate de Ziua Nationala a Romaniei, dar a sustinut ca este vorba de o zi prea importanta pentru noi ca sa avem astfel de manifestari.

Viorica Dancila participa la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Ce alti politicieni mai sunt prezenti

Premierul Viorica Dancila a ajuns duminica dimineata, inainte de ora 9. 00, la Catedrala Mantuirii Neamului pentru slujba de sfintire. Peste 2. 000 de oficiali au fost invitati la eveniment, potrivit purtatorului de cuvant al BOR, Vasile Banescu, in imagini aparand si fostul premier Victor Ponta. Presedintele Klaus Iohannis nu va participa la sfintire, fiind la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European.

VIORICA DANCILA: Salut opozitia pentru contributia Bratienilor la Unire

Premierul Viorica Dancila i-a salutat astazi pe liberali pentru contributia Bratienilor la Marea Unire, precizand ca aceasta este o stacheta inalta pentru cei care conduc azi acest partid.

Viorica Dancila: Nu imi e frica de motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca nu se teme de motiunea de cenzura a Opozitiei. Nu imi e frica de motiunea de cenzura, a spus Dancila. Si liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat,.

VIORICA DANCILA: Catedrala Mantuirii Neamului, mandrie pentru sufletul romanilor

Realizarea Catedralei Mantuirii Neamului este realizarea romanilor si a Romaniei, a afirmat astazi premierul Viorica Dancila, ea precizand ca ne putem mandri cu acest proiect pe care trebuie sa-l poarte in suflet toti cetatenii acestei tari.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia. Seful Guvernului va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, din Alba Iulia.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia. Sefa Executivului va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, la Alba Iulia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )