Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila, la IAR Ghimbav: Am semnat un acord pentru sprijinirea industriei de aparare

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, la IAR Ghimbav: Am semnat un acord pentru sprijinirea industriei de aparare

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat vineri ca a fost semnat un acord de cooperare la IAR Ghimbav - Brasov in vederea sprijinirii industriei de aparare. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara liderul acestei formatiuni politice, Victor Ponta, pentru ca el ar avea ca singur scop.

Viorica Dancila, cu TRANSLATOR la IAR Ghimbav: Ati fost europarlamentar 10 ani si aveti nevoie de traducator pentru limba engleza? (VIDEO)

Premierul demis al Romaniei, Viorica Dancila, a mers, vineri, la fabrica IAR Ghimbav, judetul Brasov. Dupa ce a reprezentat Romania la Bruxelles timp de doua mandate de europarlamentar, sefa PSD are nevoie de.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat marti seara, la postul B1 TV, ca partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar cu conditia ca din formatiune sa nu mai faca parte Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca vrea sa distruga PSD.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta (VIDEO)

Sefa PSD, Viorica Dancila, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul pe care il conduce ar fi dispus sa se alieze cu Pro Romania, dar din aceasta alianta ar trebui sa.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

Viorica Dancila, noi reprosuri pentru ministrul Ramona Manescu: in timpul vizitei din SUA a fost inexistenta, a avut o agenda paralela

Premierul Viorica Dancila a criticat-o din nou pe sefa MAE, Ramona Manescu, pentru ceea ce s-a intamplat in timpul recentei vizite in SUA. Dancila a acuzat-o pe Manescu ca a fost inexistenta in Statele.

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )