Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila, intalnire cu premierul Croatiei la Palatul Victoria

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intalnire cu premierul Croatiei la Palatul Victoria

Participarea prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, la ceremonia oficiala dedicata Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, organizata la sediul Parlamentului European din. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general NATO

Viorica Dancila a facut declaratii la sediul NATO din Bruxelles, alaturi de secretarul general. Romania e un partener solid si foarte apreciat. Romania ajuta la stabilizarea Afganistanului, in Balca.

Viorica Dancila petrece la Palat: Sase dineuri, organizate in urmatoarea perioada in Sala Tronului, locul in care a fost depus sicriul cu trupul Regelui Mihai (VIDEO)

Viorica Dancila continua sa foloseasca Sala Tronului din Palatul Regal, locul unde romanii si-au luat ramas bun de la Regele Mihai, intr-un pelerinaj cernit, ca locatie pentru mese festive. incepand de.

Premierul Viorica Dancila a vrut si recent sa mai adopte un copil

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca are in vedere o masura prin care adoptiile sa se faca mai usor. Citeste si: Sinteza zilei. Cum a aflat Dancila despre existenta.

Viorica Dancila, interviu la Antena 3: Faptul ca vrem sa dam aceasta Ordonanta privind alcatuirea completurilor nu va afecta lupta anticoruptie / Voi da n judecata ziarul Libertatea

Premierul Viorica Dancila a acordat, marti seara, un interviu lui Mihai Gadea, la Antena3, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau, OUG privind completurile, relatia cu Iohannis si presedintia Uniunii Europene. Despre articolul publicat de Libertatea, premierul spune ca e vorba de un atac josnic fiindca ea a respectat toate conditiile legale si anunta ca va da publicatia in judecata. Referindu-se la Ordonanta privind alcatuirea completurilor de 5 judecatori, Dancila crede ca aceasta Ordonanta nu va afecta lupta anticoruptie si va incerca sa convinga Bruxellesul de acest lucru.

Viorica Dancila, o noua scrisoare catre Klaus Iohanis. Premierul ii propune pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici in Guvern

Viorica Dancila ii propune pentru a treia oara pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici in Guvern! Premierul a trimis o noua scrisoare in acest sens lui Klaus Iohannis. Guvernul anunta ca a.

Libertatea: Premierul Viorica Dancila si-a adoptat fiul n anii 90

Libertatea relateaza ca premierul Viorica Dancila l-a adoptat pe fiul ei, Victor, in ianuarie 1990, acesta fiind cel de-al optulea copil al unei familii nevoiase din Videle, precizand ca, din informatiile obtinute, pasii legali pe care i-a urmat sunt neclari, desi adoptia nu a fost facuta cu bani sau recompense.

VIORICA DANCILA: Romania ramane un aliat de incredere al NATO

Romania ramane un aliat de incredere al NATO, a declarat, astazi, la Bruxelles, premierul Viorica Dancila, la finalul intrevederii cu secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00

Antena 3 anunta un interviu cu premierul Viorica Dancila, realizat de Mihai Gadea, de la ora 21,00, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau si presedintia Uniunii Europene.

Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00: n niciun caz nu o sa-mi dau demisia / Am sa notific prin avocat orice publicatie care va trata tema adoptiei ntr-un mod att de josnic

Antena 3 anunta un interviu cu premierul Viorica Dancila, realizat de Mihai Gadea, de la ora 21,00, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau si presedintia Uniunii Europene.

Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dancila

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, informatiile aparute intr-un articol din Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )