Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00

Antena 3 anunta un interviu cu premierul Viorica Dancila, realizat de Mihai Gadea, de la ora 21,00, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau si presedintia Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, interviu la Mihai Gdea, la Antena 3, de la ora 21,00: n niciun caz nu o sa-mi dau demisia / Am sa notific prin avocat orice publicatie care va trata tema adoptiei ntr-un mod att de josnic

Antena 3 anunta un interviu cu premierul Viorica Dancila, realizat de Mihai Gadea, de la ora 21,00, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau si presedintia Uniunii Europene.

Viorica Dancila, interviu la Antena 3: Faptul ca vrem sa dam aceasta Ordonanta privind alcatuirea completurilor nu va afecta lupta anticoruptie / Voi da n judecata ziarul Libertatea

Premierul Viorica Dancila a acordat, marti seara, un interviu lui Mihai Gadea, la Antena3, principalele teme fiind adevarata poveste a infierii baiatului sau, OUG privind completurile, relatia cu Iohannis si presedintia Uniunii Europene. Despre articolul publicat de Libertatea, premierul spune ca e vorba de un atac josnic fiindca ea a respectat toate conditiile legale si anunta ca va da publicatia in judecata. Referindu-se la Ordonanta privind alcatuirea completurilor de 5 judecatori, Dancila crede ca aceasta Ordonanta nu va afecta lupta anticoruptie si va incerca sa convinga Bruxellesul de acest lucru.

Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dancila

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, informatiile aparute intr-un articol din Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, o noua scrisoare catre Klaus Iohanis. Premierul ii propune pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici in Guvern

Viorica Dancila ii propune pentru a treia oara pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici in Guvern! Premierul a trimis o noua scrisoare in acest sens lui Klaus Iohannis. Guvernul anunta ca a.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii.

Libertatea: Premierul Viorica Dancila si-a adoptat fiul n anii 90

Libertatea relateaza ca premierul Viorica Dancila l-a adoptat pe fiul ei, Victor, in ianuarie 1990, acesta fiind cel de-al optulea copil al unei familii nevoiase din Videle, precizand ca, din informatiile obtinute, pasii legali pe care i-a urmat sunt neclari, desi adoptia nu a fost facuta cu bani sau recompense.

Viorica Dancila petrece la Palat: Sase dineuri, organizate in urmatoarea perioada in Sala Tronului, locul in care a fost depus sicriul cu trupul Regelui Mihai (VIDEO)

Viorica Dancila continua sa foloseasca Sala Tronului din Palatul Regal, locul unde romanii si-au luat ramas bun de la Regele Mihai, intr-un pelerinaj cernit, ca locatie pentru mese festive. incepand de.

Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata mea

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern. Presedintele spune ca a primit a treia scrisoare in care Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Tudorel Toader urmeaza sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila propuneri in privinta legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )