Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila: Kovesi are semne de intrebare pentru activitate

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: Kovesi are semne de intrebare pentru activitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat . continuă pe România Liberă

Dancila: Kovesi are semne de intrebare in privinta activitatii. Iohannis nu ar sustine o alta persoana cu aceleasi probleme

Viorica Dancila a declarat ca exista semne de intrebare legate de activitatea Laurei Codruta Kovesi, pentru care, de altfel, a si fost demisa de la conducerea DNA. Premierul a dat de inteles ca presedintele.

Viorica Dancila, anunt de ultim moment pentru candidatul PSD la prezidentiale: Vom face o evaluare a fiecarui candidat

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Viorica Dancila, despre sustinerea neconditionata a presedintelui fata de Kovesi: Ar sustine Klaus Iohannis o alta persoana care ar avea aceleasi probleme?

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu presedintele Frantei despre sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European,.

Viorica Dancila a trimis-o pe Laura Codruta Kovesi in coltul inculpatilor

Viorica Dancila a transat magistral de doua ori problemele legate de Justitie.

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Ce l-a intrebat pe seful statului

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Premierul il preseaza pe liderul statului pentru a lua o decizie cat mai repede. Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a-l presa sa ia o decizie Viorica Dancila l-a sunat pe Iohannis la Cotroceni ca sa discute despre propunerile pentru ministerele .

VIORICA DANCILA: Eu va garantez ca suntem de neclintit

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, sambata, ca a aflat ca la Sibiu conducerea partidului va fi asteptata de vreo suta de persoane, nu cu intentii bune, sustinand insa nu le este teama. Eu va garantez ca suntem de neclintit, nu ne este teama, nu vom face niciun pas inapoi, pentru ca stim ca un pas inapoi al nostru este un pas inainte al altora. Vom ridica din fata noastra orice obstacol, a sustinut Dancila.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic pentru alegerile prezidentiale, adaugand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Calin Popescu-Tariceanu pe acest subiect.

Viorica Dancila, scoasa din sarite de Alex Dima de la PRO TV. Dialog savuros despre Teleorman, intre cei doi

Viorica Dancila a fost scoasa din sarite de Alex Dima, reporterul de la Pro TV care a mai trecut printr-o situatie similara in perioada in care lider al PSD era Liviu Dragnea. Jurnalistul a intrebat-o pe Dancila ce a facut pentru a scoate judetul Teleorman din saracie, dar premierul a ocolit raspunsul si i-a reprosat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )