Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila l-a sunat vineri dimineata pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre concediul sau- Surse

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila l-a sunat vineri dimineata pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre concediul sau- Surse

Premierul Viorica Dancila l-a contactat vineri dimineata de presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre plecarea sa in concediu si despre delegarea atributiilor catre vicepremierul Paul Stanescu, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul a vorbit cu presedintele despre delegarea atributiilor vineri, 3 august, la patru zile dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial. Decizia privind delegarea atributiilor catre Paul Stanescu in perioada 6-13 august a fost publicata in Monitorul Oficial pe 31 iulie. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Curtii Constitutionale solutionarea unui conflict juridic de natura constitutionala cu premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Surse: Dancila l-a sunat, vineri dimineata,pe Iohannis sa-i spuna de concediu

Premierul Viorica Dancila l-a sunat, vineri dimineata, pe Klaus Iohannis, inainte de a fi publicat comunicatul Administratiei prezidentiale, pentru a-i aduce la cunostinta ca va intra in concediu si ca a de.

Klaus Iohannis atacala CCR concediul Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis ataca la Curtea Constitutionala concediul Vioricai Dancila. Presedintele reclama un conflict institutional pe motiv ca Viorica Dancila si-a luat concediu si nu l-a.

Scandalul concediului lui Dancila. in 2015, Klaus Iohannis a desemnat un interimar, dupa ce premierul de atunci a intrat in concediu

Scandalul concediului premierului Viorica Dancila a readus in atentie un alt episod, din iunie 2015, cand premier era Victor Ponta. La acea vreme, seful Executivului a a intrat in concediu pentru a se opera.

Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la Guvern: Presedintele sesizeaza CCR

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii.

Klaus Iohannis contesta la CCR interimatul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului: Seful statului cere Curtii sa solutioneze conflictul juridic de natura constitutionala dintre premier - presedinte

Presedintele Klaus Iohannis contesta interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii Constitutionale.

Guvernul i-a taiat bugetul lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a precizat joi, la Palatul Victoria, ca exista reduceri ale bugetelor unor institutii, dar reducerea s-a facut doar acolo unde a existat un grad scazut de utilizare a banilor.

Surse:Klaus Iohannis va participa, sambata, la Consiliul National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la Consiliul National al Partidului National Liberal, au confirmat vineri, pentru AGERPRES, surse politice. Seful statului a avut marti o intalnire cu mai.

Ce se intampla cu PENSIILE dupa rectificarea bugetara: Viorica Dancila a facut anuntul! (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara prima rectificare bugetara efectuata in acest an de catre Guvern. in urma acesteia vor fi alocate 852 de milioane de lei in plus pentru bugetul de.

Premierul Viorica Dancila a anuntat prima rectificare bugetara. Cine primeste bani in plus si de unde se taie fonduri (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat prima rectificare bugetara efectuata de Guvern in acest an. Guvernul a facut public proiectul rectificarii bugetare potrivit caruia rectificarea este pozitiva.

Viorica Dancila, mesaj pentru cei care `s-au grabit sa faca scenarii ingrijoratoare cu privire la deficitul bugetar`: Suntem un Guvern responsabil. Ne vom incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Prim-ministrul Viorica Dancila a dat asigurari in sedinta de guvern de joi ca Guvernul se va incadra in deficitul bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB). Am vazut cum, imediat dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )