Libnet.ro
UNICEF

15:17

Viorica Dancila: Las portofoliul de comisar european pentru ca sunt convinsa ca il voi castiga pe cel de presedinte al Romaniei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Las portofoliul de comisar european pentru ca sunt convinsa ca il voi castiga pe cel de presedinte al Romaniei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a infirmat intr-o conferinta de presa la Resita zvonurile cum ca urmeaza sa-si pregateasca portofoliul pentru pozitia de comisar european, subliniind cava. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca vizita pe care urmeaza sa o efectueze, incepand de duminica, in SUA are drept scop consolidarea relatiilor transatlantice, precum si.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Premierul Viorica Dancila, insotita de cativa ministri, va fi prezenta, sambata, la Alba Iulia la conferinta judeteana a PSD Alba.

Dancila: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Am incredere in experienta ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Resita, ca o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european si da asigurari ca nu are niciun gand sa intre in competitie. Am sustinut-o din prima clipa doar eu am propus-o pentru aceasta functie. Am incredere in ea, a declarat Dancila intr-o conferinta de presa.

Digi24 - EXCLUSIV Surpriza: Desemnarea Rovanei Plumb drept comisar european incalca legea

Propunerea de comisar european din partea Romaniei, in persoana Rovanei Plumb, ar fi fost facuta de Viorica Dancila fara sa se tina cont de Legea 3732013, privind cooperarea dintre Parlament si Guvern in domeniul afacerilor europene. Conform articolului 19 din lege, Guvernul trebuie sa informeze Parlamentul cu privire la propunerea de comisar european, iar Comisiile de specialitate din Parlament trebuie sa audieze respectiva persoana propusa.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Viorica Dancila, mesaj pentru Kovesi: Daca acuzatiile la adresa ei se adeveresc, ar fi o lovitura pentru Romania Cum explica premierul votul negativ dat de Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, miercuri, Laurei Codruta Kovesi, cu ocazia desemnarii sale in fruntea Parchetului European, ca spera ca niciun dosar care planeaza acum si care sunt in spatiul.

Viorica Dancila, reactie dupa votul favorabil primit de Kovesi pentru postul de procuror-sef european

Premierul Viorica Dancila a reactionat dupavotul favorabil primit in COREPER de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. A fost opinia altor state membre, repet pun.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )