Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila se lauda ca nu a criticat niciodata un roman care ocupa o functie de conducere in afara tarii. Istoricul cu Laura Codruta Kovesi o contrazice (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila se lauda ca nu a criticat niciodata un roman care ocupa o functie de conducere in afara tarii. Istoricul cu Laura Codruta Kovesi o contrazice (VIDEO)

Legat de validarea Adinei Valean pentru postul de comisar european pe transporturi, Viorica Dancila a declarat, intr-o conferintade presa, de joi,ca: Niciodata, niciodata, nu vom merge in afara. continuă pe B1

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata.

Liderul deputatilor PNL: Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere un ceas de aur, echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc multi din cei carora le cere votul!

Sefa PSD Viorica Dancila nu si-a trecut in declaratia de avere un ceas de firma al carui pret depaseste 20. 000 de euro. Acuzatia vine din partea liderului deputatilor PNL, Florin Roman, care a publicat pe.

Florin Roman, PNL: Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirma ca Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83. 678 lei, echivalentul a 119 pensii.

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii, acuzaFlorin Roman, liderul deputatilor PNL. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Vasilica.

Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Ceasul pe care l-a purtat Viorica Dancila, miercuri seara, la conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, este primit de la sotul ei si valoreaza mai putin de 5. 000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut in declaratia de avere. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a acuzat-o pe Dancila ca ar avea un ceas in valoare de 80. 000 de euro pe care nu l-a declarat.

Liderul deputatilor PNL: Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, o acuza pe Viorica Dancila ca a incalcat legea prin faptul ca a omis sa treaca in declaratia de avere ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 karate si a carui valoare de catalog este de 83. 678 de lei peste 17. 600 de euro). in declaratia de avere a prezidentiabilului PSD sunt trecute bijuterii din aur in valoare estimata la 5. 000 de euro, dobandite in 2017.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila .

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )