Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viorica Dancila se lauda ca a discutat cu Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

B1 B1,
Viorica Dancila se lauda ca a discutat cu Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Viorica Dancila s-a laudat miercuri seara ca a discutat cu board-ul Volkswagen despre realizarea unei investitii de un miliard de euro intr-o fabrica auto in Romania, tara noastra fiind concurata in ac. continuă pe B1

Cum se lauda ministrul pentru Mediul de Afaceri cu reluarea discutiilor cu Grupul Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a confirmat pentru B1.RO ca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Romania ar putea gazdui o noua uzina auto. Germanii de la Volkswagen pregatesc terenul pentru a construi o fabrica de automobile la Arad. Negocierea Romaniei cu Volkswagen a revenit in actualitate dupa ce.

Viorica Dancila: Romania este pregatita pentru un presedinte femeie

Romania este pregatita pentru un presedinte femeie, este stat membru UE si NATO si intotdeauna a avut deschidere si viziune, a declarat miercuri liderul social-democratilor, Viorica Dancila, candidatul PSD la.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul pentru noul guvern. Cine va incalca aceasta decizie, va suporta sanctiunile necesare (VIDEO)

Presedintele PSD Viorica Dancila a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca PSD nu va vota noul guvern si s-a declarat sceptica in ceea ce priveste sansele acestuia de a trece de.

Imaginea zilei! Viorica Dancila, DE MANA cu edilul Nicoleta Toma, pe strazile din Tandarei (VIDEO)

Imaginea zilei o are in prim-plan, miercuri, pe Viorica Dancila. Aflata intr-o vizita la Tandarei, sefa PSD a defilat pe strazile orasului de mana cu edilul Nicoleta Toma.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

Viorica Dancila, noi reprosuri pentru ministrul Ramona Manescu: in timpul vizitei din SUA a fost inexistenta, a avut o agenda paralela

Premierul Viorica Dancila a criticat-o din nou pe sefa MAE, Ramona Manescu, pentru ceea ce s-a intamplat in timpul recentei vizite in SUA. Dancila a acuzat-o pe Manescu ca a fost inexistenta in Statele.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern

Partidul Social Democrat a luat decizia de a nu se prezenta in Parlament la votul de investitura a noului guvern, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila. Asteptam partidele care au votat demiterea.

Viorica Dancila: Am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara liderul acestei formatiuni politice, Victor Ponta, pentru ca el ar avea ca singur scop.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )