Libnet.ro
UNICEF

17:01

Viorica Dancila, mesaj de condoleante famililor care si-au pierdut persoane apropiate in tragedia de la Genova

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj de condoleante famililor care si-au pierdut persoane apropiate in tragedia de la Genova

Premierul Romaniei,Viorica Dancila, a transmis condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, ca urmare a prabusirii podului Morandi de langa Genova. imi. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Marinei

Premierul Viorica Dancila le-a transmis miercuri marinarilor militari si civili un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Marinei Romane, mentionand ca, sub drapelul national, acestia aduc zi de zi noi sensuri.

VIORICA DANCILA a facut anuntul asteptat de milioane de romani! DETALII DE ULTIMA ORA

Premirul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Marine Romane. Ea a urat tuturor marinarilor militari si civili la multi ani si a subliniat importanta participarii Romaniei la.

Exclusiv: Cum explica Guvernul numirea vicepremierului Stanescu in perioada in care Viorica Dancila a fost in concediu

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, documentul in care Guvernul explica de ce vicepremierul Paul Stanescu a fost delegat sa conduca Executivul in perioada in care Viorica Dancila a fost in concediu. Est.

Situatie-bomba in dosarul de inalta tradare al premierului Viorica Dancila

Oana Zamfir a prezentat, miercuri, la Editie speciala, informatii de ultima ora despre dosarul de inalta tradare al premierului Viorica Dancila. Stire in curs de.

Un nou razboi intre Guvern si presedinte. Viorica Dancila ar putea convoca CSAT

Un nou razboi izbucneste intre premier si presedinte. Viorica Dancila ar putea convoca ea Consiliul Suprem de Aparare a Tarii! Legea ii permite, iar Guvernul se grabeste sa adopte rectificarea.

intalnire de GRAD ZERO la Guvern: Viorica Dancila, fata in fata cu delegatia Congresului SUA

O delegatie a Congresului SUA s-a intalni, marti, cu premierul Viorica Dancila. intalnirea nu a figurat pe ordinea de zi, dar din primele informatii de pare ca a fost vorba despre discutii pe teme militare,.

intalnire importanta la Guvern. Viorica Dancila, discutii cu o delegatie americana

Intalnire extrem de importanta, la Guvern. Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila a discutat, marti,cu mai multi congresmani americani. intalnirea a avut loc la Palatul Victoria si a durat.

Viorica Dancila si-a scurtat concediul cu o zi

Premierul Viorica Dancila s-ar fi intors astazi din concediu, cu o zi mai devreme, reluandu-si astfel activitatea la Palatul Victoria. Atributiile sale au fost delegate in perioada 6-13 august vicepremierului Paul Stanescu, decizie in urma careia presedintele Klaus Iohannisa sesizat Curtea Constitutionala CCR) reclamand un conflict juridic presedinte-premier.

ANUNTUL momentului! Premierul Viorica Dancila a luat DECIZIA radicala dupa REPRIMAREA protestelor din Piata Victoriei

Protestele impotriva guvernarii PSD-ALDE ar fi determinat-o pe premierul Viorica Dancila sa ia o decizie radicala! Aceasta ar fi hotarat sa-si intrerupa concediul. Conform Antena 3, premierul a decis sa.

Premierul Viorica Dancila se intoarce mai devreme din concediu

Se anuntao saptamana de foc si pentru Viorica Dancila. Premierulse intoarce, luni, din concediu si ar putea merge direct la sedinta CSAT pe tema violentelor de la protestul diasporei. Acolo.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )