Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila, mesaj de la sediul PSD: Guvernul Orban nu a citit bine OUG 114

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj de la sediul PSD: Guvernul Orban nu a citit bine OUG 114

Fostul premier Viorica Dancila, a declarat, vineri, la sediul PSD, ca Standard Poors a dat semnale in august ca nu sunt probleme pentru Romania, insa raportul de acum al acestei agentii s-a modificat dupa declaratiile ministrului de Finante si imprumuturile tot mai mari ale Cabinetului Orban. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, critici dure la adresa Guvernului Orban. Trebuie sa gaseasca solutii!

Viorica Dancila revine cu forte proaspete! Dupa ce o perioada s-a mentinut pe linia de plutire si a disparut din atentia tuturor, a revenit cu un atac in toata regula la adresa Guvernului Orban. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre actualul guvern de la conducere? Dancila ataca Guvernul Orban Fostul presedinte al Partidului .

Viorica Dancila, critici la adresa lui Ludovic Orban: Lipsa de maturitate si setea de a face rau PSD vor avea consecinte grave pentru romani

Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa actualului premier, Ludovic Orban, spunand ca prin masurile pe care doreste sa le ia se razbuna pe romani. Lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni.

VIORICA DANCILA, DESPRE DOSARUL DRDP: Oricat ar incerca sa se ajunga la Viorica Dancila, nu se va ajunge

Fostul presedinte PSD Viorica Dancila spune ca nu are niciun amestec in dosarul mitei de la DRDP Timisoara care ar fi ajuns la PSD Arad si a precizat ca oricat ar incerca sa se ajunga la ea nu se va ajunge, deoarece este un om foarte corect, potrivit News. ro.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura a lui Carmen Dan la sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place

Viorica Dancila a declarat, vineri, in urma sedintei CEx a PSD, ca i-ar place sa candideze si Carmen Dan pentru sefia organizatiei femeilor social-democrate, si nu numai aceasta, pentru ca nu doreste sa fie unicul candidat. Dancila este, in momentul de fata, presedintele interimar al organizatiei, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

intrebarea la care Viorica Dancila nu a raspuns. Misterul din jurul Catedralei Mantuirii Neamului

Deputatul liberal Constantin Sovaiala a intrebat-o inca din luna aprilie pe Viorica Dancila, fostul .

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi Guvernul Orban

Deputatul USR Catalin Drula ii cere premierului Ludovic Orban ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi noul guvern? USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral Deputatul USR, Catalin Drula, vicepresedinte al partidului, ii cere lui Ludovic Orban sa prevada in legea plafoanelor bugetare, .

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )