Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viorica Dancila, la mormantul lui Arsenie Boca! Premierul credincios al Romaniei are biblioteca ticsita de carti de rugaciune (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila, la mormantul lui Arsenie Boca! Premierul credincios al Romaniei are biblioteca ticsita de carti de rugaciune (FOTO)

In timpul mandatului de europarlamentar, Viorica Dancila isi petrecea timpul liber in locuri mai putin obisnuite printre oficialii romani. Dancila putea fi vazuta deseori la manastirile din Bucovina. continuă pe B1

PROFETIA lui ARSENIE BOCA ingrozeste ROMANIA! Semnul care arata ca MARELE MACEL e aproape! Asa va incepe TOTUL

Arsenie Boca a facut o profetie de-a dreptul cutremuratoare despre viitorul Romaniei! Parintele ne-a vorbit despre sfarsitul lumii, ca sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata.

PROFETIA lui ARSENIE BOCA ingrozeste ROMANIA! Semnul care arata ca Apocalipsa e aproape! Asa va incepe TOTUL

Arsenie Boca a facut o profetie de-a dreptul cutremuratoare despre viitorul Romaniei! Parintele ne-a vorbit despre sfarsitul lumii, ca sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata.

HALUCINANT! Ce se intampla cu icoanele lui Arsenie Boca! Mai marii BISERICII au facut anuntul NEASTEPTAT

Biserica se poate folosi de numele si imaginea lui Arsenie Boca, au decis magistratii care au dat astfel o sentinta definitiva in favoarea reprezentantilor Episcopiei Devei si Hunedoarei si a Manastirii.

Viorica Dancila a sosit la CEx alaturi de Carmen Dan si Rovana Plumb: Pe cine va sustine premierul in lupta interna

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa spuna pe cine va sustine in Comitetul Executiv al PSD de vineri in care se cere demisia lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Dancila a sosit alaturi de Carmen Dan si.

O noua incercare: Premierul Viorica Dancila ar trebui sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker, marti, la Aeroportul Baneasa

Dupa esecul umilitor de luni seara, premierul Viorica Dancila mai incearca odata sa se vada cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. intalnirea este programata pentru ora 12:30 pe Aeroportul.

Surse: Viorica Dancila a anuntat ca nu-si da demisia din fruntea Guvernului

Premierul Viorica Dancila le-a spus colegilor participanti la sedinta Comitetului Executiv al PSD ca nu-si va da demisia din functia pe care o detine.

Viorica Dancila, inainte de CExN: Voi da mesajul meu

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca isi va prezenta mesajul in cadrul reuniunii. Voi da mesajul meu in CEx. Asa cum am.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Reuniunea a fost politizata, intr-un mod lipsit de etica

Viorica Dancila a criticat Administratia Prezidentiala, care a organizat la Bucuresti summitul Initiativei Celor TreiMari. Premierul spune ca acest eveniment international a fost.

Viorica Dancila cere ancheta la SPP. Cine a sabotat intalnirea premierului cu Jean-Claude Juncker

Este ancheta de proportii dupa incidentul de protocol de luniseara, cand intalnirea dintre Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene nu a mai avut loc. Premierul a cerut un raport amanuntit cu.

Dupa o ora de asteptat la Aeroportul Baneasa, Viorica Dancila a reusit sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker (VIDEO)

Dupa ce ieri a ratat intalnit cu presedintele Comisiei Europene pentru ca a intarziat, premierul Viorica Dancila l-a asteptat pe Jean-Claude Juncker nu mai putin de o ora la Aeroportul Baneasa. A doua.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )