Libnet.ro
UNICEF

17:46

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

B1 B1,
Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

PSD nu va asigura cvorum pentru investirea noului guvern. Anuntul a fost facut de premierul demis prin motiune de cenzura Viorica Dancila. PSD nu va participa in niciun mod la nominalizarea noului Guvern, l. continuă pe B1

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

VIORICA DANCILA: Avem in fata 3 competitii electorale; sa stam uniti, pentru ca PSD sa fie din nou invingator

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, le-a transmis social-democratilor la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Presedintie sa fie uniti si sa lupte umar la umar in cele trei batalii electorale - prezidentiale, parlamentare si locale - pentru ca PSD sa fie din nou invingator.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi seara ca partidul pe care-l conduce nu va participa vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Iohannis, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Liderul PSD Viorica Dancila s-a plans apropiatilor ca Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si Paul Stanescu, liderul PSD Olt, au sabotat negocierile cu parlamentarii ALDE si ProRomania pentru a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila il acuza pe Ciolacu ca vrea sa impinga PSD spre ProRomania.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Viorica Dancila, despre partidele care au votat in favoarea motiunii: Acesta alianta se va dezbina. Pe ei ii uneste numai ura pentru PSD

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, s-a declarat convinsa ca partidele care au votat in favoarea motiunii de cenzura se vor dezbina in curand, deoarece nu sunt unite printr-un program sau o.

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )