Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar european apartine premierului interimar

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar european apartine premierului interimar

Remierul demis Viorica Dancila a declarat vineri, in vizita din judetul Brasov, ca daca nu va fi investit un nou guvern, va discuta cu Comisia Europeana pe tema numirii unui nou comisar european din partea. continuă pe Antena3

Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar. Comisia Europeana sa tina cont

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va discuta cu reprezentantii Comisiei Europene sa tina cont de nominalizarea pentru functia de comisar european, respectiv Dan Nica, deoarece puterea de a desemna comisarul ii apartine premierului interimar, nu celui desemnat.

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana, dupa ce presedintele Klaus iohannis i-a i-a spus Ursulei von der Leyen ca nu va accepta o propunere de comisar european din partea unui guvern demis. Dancila.

Presedintele Iohannis: Guvernul Dancila, demis de drept in Parlament, si-a pierdut dreptul de a nominaliza comisarul european al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu are dreptul de a nominaliza comisarul european, avand in vedere ca acest cabinet nu va avea niciun rol.

Viorica Dancila iese la atac: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, dupa ce a aruncat tara in blocaje si impasuri

Premierul demis, Viorica Dancila, critica plecarea presedinteluiKlaus Iohannis la Bruxelles,joi si vineri, unde va participa la reuniunea Consiliului European, aratand ca acesta da dovada de.

Klaus Iohannis, intalnire cu Ursula von der Leyen. Vrea o femeie pentru functia de comisar european

Viitorul comisar european trebuie sa fie o persoana integra, care are cunostintele necesare pentru acest post, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la.

Klaus Iohannis: Un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european. O sa ma opun ferm la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european, in contextul in care nu va avea niciun rol in viitoarea Comisie.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )