Libnet.ro
UNICEF

00:06

Viorica Dancila a renuntat la coc: ce a spus despre noua coafura si despre viata dupa plecarea de la carma PSD FOTO

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila a renuntat la coc: ce a spus despre noua coafura si despre viata dupa plecarea de la carma PSD FOTO

Fostul premier Viorica Dancila a afisat la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de miercuri un nou look, renuntand la coafura cu celebrul coc si adoptand o coada lejera. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a apelat la o schimbare de look dupa ce a pierdut sefia PSD. Cu ce a inlocuit fostul premier celebrul coc (FOTO)

Viorica Dancila si-a schimbat coafura, dupa ce a iesit din prim-planul scenei politice. Fosta sefa a PSD i-a suprins pe jurnalisti, miercuri, inainte de CEx-ul partidului cu un nou look. Dancila a.

Stirile ProTV: Viorica Dancila are o noua coafura. Cum i s-a schimbat viata dupa plecarea din fruntea PSD

Viorica Dancila a renuntat la coafura adoptata in perioada in care a condus Executivul. Fostul premierul a mers miercuri seara la sedinta Comitetului Executiv National al PSD cu parul prins lejer, intr-o coada.

Viorica Dancila, despre excluderea din PSD: N-ar fi exclus

Fostul presedinte al PSD si candidat la presedintie, Viorica Dancila nu exclude sa fie data afara din PSD. A spus-o in direct, la Romania TV. N-ar fi exclus. Dupa ce am vazut astazi, nu.

Viorica Dancila nu exclude sa fie data afara din PSD. Ma astept la orice

Viorica Dancila nu exclude sa fie data afara din PSD, precizand insa ca spera sa nu se ajunga la o astfel de situatie. Sper ca sa existe mai multa intelepciune si sa nu uitam ca de fiecare data cand am dat afara, am dat afara si ce am castigat? Nu am castigat absolut nimic, a spus ea la Romania Tv.

Viorica Dancila, adevarul despre discutiile secrete cu Klaus Iohannis

Fostul candidat al PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat joi ca nu intelege atitudinea secretarului general interimar al partidului, Paul Stanescu, care a acuzat-o de blat cu presedintele Klaus.

Viorica Dancila, despre datoriile financiare ale PSD: Sunt sigura ca exista document pentru fiecare cheltuiala facuta

Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila a declarat miercuri ca in privinta datoriilor financiare pe care le are partidul nu este nimic care sa creeze semne de intrebare. Bun, au fost datorii si.

Cum era Viorica Dancila ca profesoara, la Videle. Un fost elev face dezvaluiri senzationale: Era fasneata

Fostul Prim Ministru al Romaniei, Viorica Dancila, pentru moment a disparu din viata politica. Mai nou se plimba prin market-urile din Ploiesti. Cum era Viorica Dancila ca profesoara, la Videle. Nu se stiu, in amanunt, foarte multe lucruri despre tineretea Vioricai Dancila, dar apar, pe zi ce trece, personaje din trecutul domniei sale, care au .

Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Ce se va intampla cu ea acum, dupa ce fosta sefa PSD a disparut din atentia publicului

Cistigatoare a talent-show-ului iUmor de la Antena 1, Irena Boclinca, in afara de faptul ca este un om generos, are si ea dramelepesonale. Falsa Viorica Dancila de la Antena 1, drama nestiuta. Toata lumea o cunoaste pe Irena Boclinca, mai ales dupa ce a castigat finala iUmor din luna iunie a acestui an, interpretand-o si .

Viorica Dancila se teme sa nu aiba aceeasi soarta ca Mircea Geoana sau Victor Ponta si sa fie data afara din PSD

Viorica Dancila nu exclude posibilitatea de a avea soarta lui Victor Ponta sau a lui Mircea Geoana si sa fie data afara din PSD, relateaza Hotnews. ro, care citeaza o serie de declarii ale fostului premier de.

Viorica Dancila, replica pentru Paul Stanescu, dupa acuzatia de blat cu Iohannis

Dupa ce Paul Stanescu a sugerat un blat la prezidentiale intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, fostul presedinte PSD i-a dat replica joi seara, la Romania TV, in emisiunea luiVictor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )