Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila s-a intalnit cu Margareta, Custodele Coroanei romane

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila s-a intalnit cu Margareta, Custodele Coroanei romane

Premierul Viorica Dancila a participat vineri la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, si Alteta Sa Regala Principele Radu. Aceasta a fost prima intalnire a prim-ministrului cu Familia Regala a Romaniei, de la preluarea mandatului, se arata intr-un comunicat al Guvernului. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu Familia Regala a Romaniei

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Margareta, Custodele Coroanei romane, si Principele Radu, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Viorica Dancila, intrevedere cu principesa Margareta si principele Radu. Ce au discutat

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, s-a intalnit, vineri, cu principesa Margareta, cea care detine si titlul de Custode al Coroeanei romane, precum si cu principele Radu. Dancila a anuntat ca a discutat cu cei doi despre cooperarea cu Casa Regala pentru promovarea dimensiunii europene a Romaniei.

Palatul Elisabeta, discutie intre premierul Dancila si Custodele Coroanei despre proiecte comune

Viorica Dancila a primit asigurari, vineri, din partea Custodelui Coroanei romane, Margareta, privin.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

Viorica Dancila promite un pachet de masuri care sa rezolve problemele legate de finantarea terapiilor de care au nevoie copiii si adultii cu tulburari din spectrul autismului

Premierul Viorica Dancila si mai multi ministri s-au intalnit vineri cu reprezentanti ai asociatiilor de sprijin pentru persoanele cu tulburari din spectrul autismului, care au semnalat mai multe probleme, printre care cele legate de finantarea terapiilor. Toate problemele semnalate si propunerile reprezentantilor asociatiilor vor fi analizate, urmand sa primeasca, in scurt timp, raspunsuri punctuale din partea Guvernului, se arata intr-un comunicat de presa.

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Viorica Dancila, vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, se afla intr-o vizita oficiala la Bruxelles. Viorica Dancila are programate mai multe intalniri importante si se va vedea inclusiv cu Donald Tusk, presedintele.

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )