Libnet.ro
UNICEF

08:15

Viorica Dancila: Spitalele regionale vor fi facute pe urmatoarea proiectie bugetara. Statul roman nu isi permite

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Spitalele regionale vor fi facute pe urmatoarea proiectie bugetara. Statul roman nu isi permite

In acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea celor trei spitale regionale, banii alocati fiind cheltuiti pe documentatie, a declarat premierul Viorica Dancila la Romania Tv, precizand ca a propus ca sumele necesare sa fie accesate pe urmatorul exercitiu bugetar. Un spital este evaluat la 460 milioane euro. Trei spitale se duceau la un miliard si ceva de euro. Statul roman nu isi permite, spune Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Teambuilding PSD la mare, inainte de congres. Viorica Dancila negociaza cu liderii social-democrati functiile in partid si portofoliile in Guvern: cine e pe lista remaniabililor

Social-democratii se intalnesc in week-end cu Viorica Dancila intr-o sedinta informala la mare, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. Liderii PSD urmeaza sa stabileasca strategia partidului in urmatoarea perioada si vor negocia echipa care va fi alaturi de Viorica Dancila atat in Guvern, cat si la partid. Reamintim ca in mai putin de doua saptamani social democratii isi vor alege conducerea in congres extraordinar.

Viorica Dancila: Am avut o discutie cu doamna Corina Cretu legata de cele trei spitale regionale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca in acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti p.

Viorica Dancila, dupa ce Legea pensiilor a fost respinsa de Senat: De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie si vom trece legea prin Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca, chiar daca legea pensiilor a fost respinsa miercuri de Senat, pensionarii vor beneficia de la 1 septembrie de majorarea punctului de pensie, iar legea va trece la vot in Camera Deputatilor. Ea a acuzat opozitia pentru votul de astazi, iar intrebata despre absenta masiva de la sedinta a senatorilor PSD, a spus ca va face o analiza, dar trebuie pornit de la votul impotriva dat de parlamentarii opozitiei.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Viorica Dancila, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj trasmitem

Viorica Dancila a spus care sunt planurile pentru Congres. Premierul sustine ca importante sunt mesajele pe care le vor transmite si ce vor sa faca mai departe. Nu cred ca e importanta persoana la.

Viorica Dancila, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj transmitem

Viorica Dancila a spus care sunt planurile pentru Congres. Premierul sustine ca importante sunt mesajele pe care le vor transmite si ce vor sa faca mai departe. Nu cred ca e importanta persoana la.

Viorica Dancila, despre candidatul PSD la prezidentiale: Prioritate vor avea colegii din partid. Ce spune despre Calin Popescu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la Parlament despre social-democratii care s-ar putea inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Dancila a evitat insa.

Viorica Dancila nu exclude un candidat independent sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale Luam in calcul si restructurarea Guvernului

PSD va evalua prin sondaje sansele candidatului partidului la alegerile prezidentiale, sondaje care vor masura candidati independenti, a declarat marti seara premierul Viorica Dancila.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Toti ministrii, convocati de Viorica Dancila in Parlament

UPDATE Ministrii cabinetului Dancila au fost chemati la Parlament de catre premierul Viorica Dancila, marti, la ora 13:30. Acestia vor fi prezenti in sala unde se va vota motiunea de.

VIORICA DANCILA: Codul administrativ trebuie adoptat

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca, daca sunt indeplinite toate criteriile, Codul administrativ va fi adoptat in sedinta de Guvern de joi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )