Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila spune ca PSD nu a distribuit materiale fake news: Nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila spune ca PSD nu a distribuit materiale fake news: Nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat vineri ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni si catre candidatul Klaus Iohannis atunci cand vorbeste despre fake news, si nu catre PSD, pentru ca social-democratii nu se lupta. continuă pe Wall-Street Ro

Alina Gorghiu: PSD este partidul fake news. Suntem obligati sa fim in garda

PSD este partidul fake news, iar liberalii trebuie sa fie in garda pana la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat senatoarea PNL Alina Gorghiu, sambata, la intalnirea electorala a.

Alina Gorghiu: PSD este partidul fake news. Suntem obligati sa fim in garda

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata la Bistrita cu participarea presedintelui Klaus Iohannis, ca PSD este partidul fake newssi ca.

O noua gafa marca Viorica Dancila. Sefa PSD vede presedinti la patrat

Prezidentiabila si sefa PSD a comis-o din nou, in stilul ei caracteristic, de data aceasta dand dova.

Tupeul lui Mihai Fifor: Dupa ce PSD a distribuit masiv un fake news despre casca din urechea lui Iohannis, social-democratul se plange de raportacii online

Social-democratii continua sa alimenteze stirea falsa despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi purtat o casca in ureche la conferinta de presa de miercuri seara. Dupa ce PSD a distribuit masiv.

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

PSD un promoveaza un val de FAKE NEWS menit sa sperie populatia: Black Friday PNL. Reduceri de 25% la salarii si pensii PNL: Acelasi tip de propaganda mincinoasa care DEZINFORMEAZA, MANIPULEAZA si EXPLOATEAZA TEMERILE

Dupa stirea falsa despre casca pe care ar fi purtat-o Klaus Iohannis in ureche la conferinta de presa cu jurnalistii, PSD continua seria de fake news din campania electorala. De aceasta data, pe retelele.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )