Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila spune ca romanii o duc din ce in ce mai bine: Vin vesti bune din domeniul economic (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila spune ca romanii o duc din ce in ce mai bine: Vin vesti bune din domeniul economic (VIDEO)

Tara arde, Viorica Dancila se lauda cu cresterea economica obtnuta prin programul de guvernare al PSD. Premierul a declarat, miercuri, cifrele oficiale arata ca romanii o duc din ce in ce mai. continuă pe B1

Dancila spune ca va intalni luni cu liderul ALDE: O sa discut cu domnul Tariceanu de ce a fost asa de suparat. Nu am vorbit inca cu alte formatiuni politice

Premierul Viorica Dancila spune ca va avea o intalnire, luni, cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, pentru a vedea care sunt motivele declaratiilor recente ale acestuia, exprimandu-si increderea ca guvernarea va continua in aceeasi alianta.

Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump a avut o replica acida pentru Viorica Dancila care in cursul zilei de martia criticat modul unilateral ale presedintelui de a se raporta la parteneriatul.

Viorica Dancila: Daca ALDE va pleca din coalitie, voi cauta voturi in Parlament pentru a avea voturile necesare guvernarii

Premierul Viorica Dancila e convinsa ca formula PSD-ALDE va rezista la guvernare. Seful PSD si al Guvernului a spus duminica seara la Antena 3 ca nu intelege supararea lui Tariceanu si promite ca va ajusta.

La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25! Patratele pe abdomen si operatii de mii de auro

Loredana Groza este o femeie atenta la felul cum arata, data fiind si profesia sa. Astfel, ajunsa la 49 de ani, ai putea spune ca artista arata mai bine decat la 25 de ani. La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25 Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste .

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Viorica Dancila, reactie dura la adresa lui Ponta. Are un stil mincinos si duplicitar

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitaral lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj.

Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentanti ai Confederatiei Patronatului Roman

Premierul Viorica Dancila si mai multi membri ai Cabinetului s-au intalnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai Confederatiei Patronatului Roman. intrevederea a avut loc la initiativa premierului si a avut ca principal obiectiv relansarea si imbunatatirea dialogului dintre Executiv si mediul de afaceri, precizeaza Guvernul intr-un comunicat.

Viorica Dancila nu s-a prezentat la sedinta coalitiei. SURSE: ALDE ar urma sa decida daca ramane la guvernare

Viorica Dancila nu a fost prezenta, luni, la sedinta coalitiei, organizata la Vila Lac 1. Liderul PSD trebuia sa discute cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu si mai multi lideri ai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )