Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila sugereaza ca ar putea intra neinvitata la dezbaterea electorala a lui Iohannis

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila sugereaza ca ar putea intra neinvitata la dezbaterea electorala a lui Iohannis

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a lasat sa se inteleaga ca ar putea intra. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, in vizita electorala la Buzau

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila este asteptata duminica in vizita electorala la Buzau, avand pr.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

FOTO Viorica Dancila a devenit microbista: Sefa PSD e luata peste picior din cauza unei fotografii

Aflata in plina campanie electorala, Viorica Dancila a profitat de ocazie si si-a asociat imaginea cu cel mai important eveniment al zilei de vineri, meciul de fotbal dintre Romania si Suedia.

Cand si unde va avea loc dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de Iohannis

Dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de presedintele Iohannis va avea loc marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizeaza ca propunerea sa de a asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost agreata de echipa de campanie a lui Iohannis.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Viorica Dancila, aparitie-soc pe Calea Victoriei! Fostul premier a fost surprins la coada la Starbucks

Aparitie neasteptata a fostului premier! Viorica Dancila a fost fotografiata in timp ce astepta la coada, la Starbucks. Viorica Dancila a fost surprinsa pe Calea Victoriei, la Starbucks. imbracata la.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Viorica Dancila va sustine o noua declaratie de presa, joi, la ora 18:00. Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )