Libnet.ro
UNICEF

05:30

Viorica Dancila sustine ca va lua voturi de la alte partide si chiar de la PNL. O sa preiau din programul contracandidatilor mei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila sustine ca va lua voturi de la alte partide si chiar de la PNL. O sa preiau din programul contracandidatilor mei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca va prelua din programul contracandidatilor saicare nu au intrat in turul doi al alegerilor. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Ce ar face Viorica Dancila daca va ajunge presedintele Romaniei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca prima masura pe care o va lua daca va castiga Presedintia Romaniei va fi initierea unui referendum pentru ca seful.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

Rezultatele finale: Klaus Iohannis - 37,82%;Viorica Dancila - 22,26 %; Dan Barna - 15,02%; Mircea Diaconu - 8,85%

Klaus Iohannis a obtinut 37,82% din voturi la alegerile din 10 noiembrie , Viorica Dancila - 22,26 %, Dan Barna - 15,02%, Mircea Diaconu - 8,85%. Rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale au fost prezentate joi de BEC.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Viorica Dancila va sustine o noua declaratie de presa, joi, la ora 18:00. Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

Viorica Dancila da explicatii despre cele patru case pe care le detine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca poate justifica toate cele patru case pe care le detine, spunand ca una a inceput sa o construiasca inca din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casa mostenita de la mama sa si o alta a socrilor, o casa de tara. Poate am avut ghinion sa nu am sase case care sa le iau din meditatii. Eu tot ceea ce am facut am facut prin munca mea si a sotului meu, sustine Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )