Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila sustine ca parintii i-au cerut sa renunte la Programul Merg la scoala

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila sustine ca parintii i-au cerut sa renunte la Programul Merg la scoala

Premierul a declarat ca programul Merg la scoala a fost anulat deoarece Guvernul nu mai vrea sa faca acest program pentru ca, in opinia Vioricai Dancila, nu trebuie sa le dam tuturor n. r. rechizite), ci copiilor din familiile defavorizate. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Venim cu remaniere, nu cu restructurare, acolo unde ministrii nu au indeplinit criteriile sau programul

Premierul Viorica Dancilaneaga zvonurile legate de restructurarea Guvernului. Totodata, Viorica Dancila sustine ca nu va veni cu alt program de guvernare in Parlament si ca, in schimb, va face unele.

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica .

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

Viorica Dancila il critica pe Iohannis in legatura cu vizita in SUA: Subiectele care vor fi abordate trebuiau discutate inainte cu Guvernul si cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa discute in prealabil cu Guvernul si cu Parlamentul problemele pe care le va aborda in timpul vizitei oficiale din.

Viorica Dancila: Daca ALDE va pleca din coalitie, voi cauta voturi in Parlament pentru a avea voturile necesare guvernarii

Premierul Viorica Dancila e convinsa ca formula PSD-ALDE va rezista la guvernare. Seful PSD si al Guvernului a spus duminica seara la Antena 3 ca nu intelege supararea lui Tariceanu si promite ca va ajusta.

Ce crede Viorica Dancila despre sondajele de opinie, care o dau sub 10% la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a comentat duminica seara, in direct la Antena 3, sondajele de opinie, care o arata cu un scor de sub 10% la alegerile prezidentiale din noiembrie. Candidatul PSD considera ca.

Viorica Dancila, despre scandalurile care au zguduit Romania

Premierul Viorica Dancila a fost invitata lui Razvan Dumitrescu la editia de duminica a emisiunii Subiectiv.

Viorica Dancila, intrebata ce le transmite tinerilor care vor sa plece din tara din cauza unui guvern bazat pe hotie: Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a fost apostrofata, vineri, de un protestatar, la iesirea de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Barbatul a intrebat-o pe sefa Guvernului ce mesaj le-ar putea transmite.

Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinere Guvernului in Parlament, informeaza Agerpres. Prezenta, vineri, la Iasi, sefa Executivului a precizat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2753 seconds )