Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in. continuă pe Antena3

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu a ratat ocazia si a venit cu acuzatii grave la adresa lui Klaus.

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

Cele mai bune glume cu Viorica Dancila urmarind meciul tricolorilor: Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut FOTO

O fotografie cu fostul premier Viorica Dancila in timp ce priveste meciul de fotbal Romania - Suedia, de vineri seara, alaturi de colegi din PSD, s-a viralizat, ajungand prilej de glume pentru romani.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Viorica Dancila va sustine o noua declaratie de presa, joi, la ora 18:00. Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile.

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro.

Viorica Dancila, aparitie-soc pe Calea Victoriei! Fostul premier a fost surprins la coada la Starbucks

Aparitie neasteptata a fostului premier! Viorica Dancila a fost fotografiata in timp ce astepta la coada, la Starbucks. Viorica Dancila a fost surprinsa pe Calea Victoriei, la Starbucks. imbracata la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )