Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viorica Dancila, in vizita electorala la Buzau

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila, in vizita electorala la Buzau

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila este asteptata duminica in vizita electorala la Buzau, avand pr. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu a ratat ocazia si a venit cu acuzatii grave la adresa lui Klaus.

FOTO Viorica Dancila a devenit microbista: Sefa PSD e luata peste picior din cauza unei fotografii

Aflata in plina campanie electorala, Viorica Dancila a profitat de ocazie si si-a asociat imaginea cu cel mai important eveniment al zilei de vineri, meciul de fotbal dintre Romania si Suedia.

Adevaratul motiv pentru care Viorica Dancila nu vorbeste in engleza

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a explicat intr-o conferinta de presa de ce nu vorbeste in limba engleza. Vorbesc limba engleza si inteleg, dar nu.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Viorica Dancila sugereaza ca ar putea intra neinvitata la dezbaterea electorala a lui Iohannis

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a lasat sa se inteleaga ca ar putea intra.

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in.

Viorica Dancila isi foloseste atacul preferat impotriva lui Klaus Iohannis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs .

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )