Libnet.ro
UNICEF

07:16

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila, in vizita de lucru la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila efectueaza astazi si maine o vizita de lucru la Bruxelles, context in care va avea o serie de intrevederi cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Premierul se intalneste cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla, marti si miercuri, in vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presa al.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

Viorica Dancila, intalnire la Bruxelles cu liderul PPE, Manfred Weber, in perspectiva dezbaterii din PE de la inceputul lui octombrie. Guvernul nu pomeneste nimic depre protestele din 10 august si posteaza un nou FILM MUT (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut miercuri o intrevedere cu liderul Grupului Partidului Popular European PPE), Manfred Weber, in contextul dezbaterii care va avea loc, la inceputul lunii octombrie, in.

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles pentru o intalnire cu socialistii europeni. Surse: Victor Negrescu, discutie cu comisarul european pe Justitie

Premierul Viorica Dancila va pleca in aceasta seara la Bruxelles pentru o discutie informala cu grupul socialistilor europeni, in contextul in care va fi audiata saptamana viitoare in Parlamentul European pe tema respectarii statului de drept in Romania. De asemenea, ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, se va intalni miercuri cu comisarul european pe Justitie, Vera Jourova, sustin surse politice pentru Adevarul.

Viorica Dancila, la Bruxelles. Informatii in premiera

Viorica Dancila va fi prezenta, miercuri, la o discutie informala in grupul socialistilor europeni, o vizita ce pregateste dezbaterea de saptamana viitoare din Parlamentul European. Dezbaterea vizeaza.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor: Guvernul a publicat imagini de la intrevedere intr-un nou filmulet mut(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann. intr-un comunicat publicat ulterior pe site-ul.

Liderul PPE, Manfred Weber, mesaj dur dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Solicitam de urgenta Guvernului roman sa se opreasca ofensiva la adresa justitiei(VIDEO)

Liderul grupului popularilor europeni PPE), Manfred Weber, a transmis marti, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila ca este foarte ingrijorat de situatia din Romania, in ceea ce proveste lupta an.

Viorica Dancila, amenintata cu un nou dosar penal

Viorica Dancila este amenintata cu un nou dosar penal, dupa cel de inalta tradare. Acuzatiile au legatura de aceasta data cu referendumul controversat pentru revizuirea Constitutiei. Este acuzata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )