Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila vorbeste despre demisie: Ce nu te ucide, te face mai puternic (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila vorbeste despre demisie: Ce nu te ucide, te face mai puternic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila respinge ideea demisiei. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, sefa Guvernului a exclus categoric posibilitatea de a pleca de la Palatul Victoria. Legat de demisie,. continuă pe B1

Dancila, ntrebata daca si da demisia: Exclus / Asa cum se spune n Romnia, ceea ce nu te ucide te face mai puternic / S-a instituit o institutie a denuntatorilor

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bacau ca este exclus ca ea sa isi dea demisia, subliniind ca asa cum se spune in Romania, ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Totodata, Dancila a spus ca plangerea penala a presedintelui PNL, Ludovic Orban, impotriva sa pentru inalta tradare este un act deplasat, acuzand totodata ca s-a instituit institutia denuntatorilor.

Viorica Dancila ne vorbeste frumos despre presedintia Romaniei la Consiliul UE: E o oportunitate de a dovedi vointa politica

Premierul Viorica Vasilica Dancila a vorbit luni despre cea mai mare provocare internationala din istoria ultimilor ani a Romaniei. Ea a afirmat ca Romania va putea sa demonstreze fermitate in sustinerea.

Rectorul UB, despre cum vorbeste Viorica Dancila: Sentimentul pe care il am e de jena puternica, pentru ca e profesoara

Viorica Dancila a stat in atentia publica in mandatul de premier nu pentru politicile implementate ci pentru numeroasele gafe si greseli de vorbire. Orice om ii este frica de o plangere penala,.

Viorica Dancila, noi precizari despre Pilonul II de pensii: Nu se desfiinteaza, dar vom face o analiza (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara ca nu se va renunta la Pilonul II de pensii, dar ca vor fi facute analize daca acesta va fi optional sau nu. Este o propunere a Comisie Nationale de.

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu comisarul european Corina Cretu, care avertiza asupra intarzierii proiectelor cu fonduri UE

Premierul Viorica Dancila va avea, luni, o intrevedere cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, alaturi de care va face o vizita in judetul Bacau.

Pas cu pas. Scenariile juridico-politice dupa ce Orban i-a reclamat la Parchet pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Avocat: Ar fi un precedent periculos

Plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila ar putea genera un blocaj politic total. Teoretic, suspendarea, apoi demiterea premierului este posibila, dar specialistii in drept avertizeaza ca ar fi un precedent periculos ca un Guvern sa fie dat jos de actiunea procurorilor, mai ales in contextul actual, cand coalitia de guvernare e in razboi deschis cu Justitia.

VIORICA DANCILA a ajuns de rasul internetului! Gafa MONUMENTALA ironizata de Netflix (FOTO)

Gafa prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, reprezentata de afirmatiile referitoare la temerea de o plangere penala a fost ironizata pe retelele de socializare de catre Netflix, platforma de filme online.

Ziua si gafa: Viorica Dancila a fost corectata de premierul Croatiei dupa ce era sa incalce protocolul diplomatic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa. in timpul primirii la Palatul Victoria a omologului sau croat, Andrej Plenkovic, Viorica Dancila a uitat de protocolul diplomatic care cerea intonarea celor doua.

SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a ridicat si a plecat in timpul unei conferinta de presa de la Bacau, unde a participat si premierul Viorica Dancila. Corina Cretu si Viorica.

Viorica Dancila: Romania va putea sa demonstreze fermitate in sustinerea consolidarii proiectului european

Viorica Dancila a afirmat ca Romania va putea demonstra fermitate in sustinerea consolidarii proiectului european. Romania va detine incepand cu 1 ianuarie 2019 presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )