Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI, ENERGIEI SI MEDIULUI DE AFACERI: 50% din mastile din magazine si farmacii sunt neconforme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI, ENERGIEI SI MEDIULUI DE AFACERI: 50% din mastile din magazine si farmacii sunt neconforme

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar autoritatile vor emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Domnia sa a precizat ca, in urma controalelor facute de ANPC, s-au gasit nenumarate nereguli. continuă pe Ziarul Bursa

VIRGIL POPESCU: ii indemn pe romani sa caute masti produse in Romania, pentru ca sunt de calitate

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri aminteste ca protejarea populatiei este prioritara si impreuna cu cei de la ANPC, guvernantii supravegheaza piata mastilor de protectie, printr-o postare pe pagina personala de Facebook.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea BRUA pune Romania pe harta de transport a gazelor naturale

Sunt foarte optimist ca anul viitor vom avea prima molecula de gaz din Marea Neagra adusa in sistemul national de transport, spune Popescu * Dumitru Chisalita, specialist gaze naturale: Am pierdut trenul pentru o mare repozitionare a Romaniei in coridorul sud-estic european * Popescu: Avem facut stocul de gaze, de carbune si de combustibili; rezerva in lacurile Hidroelectricii este peste nivelul de anul trecut Finalizarea conductei de transport de gaze naturale BRUA pune Romania pe harta de transport a gazelor naturale, ne-a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

500 milioane euro, sprijin pentru acoperirea a 20% din pierderile suferite de HoReCa

Companiile din domeniul HoReCa vor primi un ajutor de stat de 20% din pierderea cifrei de afaceri inregistrata in anul 2020 de catre companii in comparatie cu cifra de afaceri din 2019, a anuntat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei conferinte de presa. Anuntul ministrului de resort a fost facut dupa ce in prima parte a zilei a avut o intalnire la sediul Guvernului cu reprezentantii industriei HoReCa, eveniment la care a participat si premierul Ludovic Orban.

Centrala de la Cernavoda, obiectiv prioritar pentru domeniul energetic

Decizia de investitii privind unitatile 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda este asteptata in prima parte a anului viitor, a anuntat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Virgil Popescu, precizari despre schema de ajutor de stat pentru HoReCa: Vorbim de peste 50.000 de firme, o valoare maxima plafonata la 800.000 de euro per companie. Se califica si daca au datorii la stat

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a facut o serie de precizari despre schema de ajutor de stat anuntata miercuri pentru sectorul HoReCa si a declarat ca, in sedinta de Guvern de joi, va fi citita in prima.

Virgil Popescu: Au fost peste 20 de milioane de masti neconforme, s-au dat amenzi de 18 milioane de lei. Am discutat cu ANPC sa inaintam dosarul catre Parchet Toate firmele romanesti producatoare respecta standardele (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca verificarile efectuate de inspectorii ANPC au scos la iveala peste 20 de milioane de masti neconforme, astfel ca au fost aplicate amenzi de 18 milioane de lei.

Virgil Popescu: A inceput evaluarea pentru Schema 2 de capital de lucru

Virgil Popescu, ministrul Economiei, vrea ca institutia sa finalizeze in aceasta luna evaluarea celo.

Dovada ca purtam mastile degeaba. Ministrul Economiei a scapat porumbelul

Pandemia a pus omenirea in fata unor evenimente fara precedent. Restrictiile, izolarea, dar si obligativitatea purtarii mastii de protectie au generat revolte si reactii dure din partea populatiilor lumii. Fiecare isi pune intrebarea fireasca, daca purtatul mastii de protectie ajuta sau nu. Un raspuns neasteptat a venit chiar din partea lui Virgil Popescu, Ministrul Economiei.

Virgil Popescu, despre mastile neconforme: Raportul cu neregulile constatate de ANPC pleaca spre Parchetul General

Ministrul Economiei,Energiei si Mediului de Afaceri , Virgil Popescu, a anuntat joi, 26 noiembrie, ca mastile care nu protejeaza impotriva virusului Covid-19au fost retrase de pe piata de catre.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )