Libnet.ro
UNICEF

16:00

Virgil Popescu: Platile din programul Start Up Nation vor fi reluate

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu: Platile din programul Start Up Nation vor fi reluate

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat reluarea platilor din programul Start Up Nation dupa aparitia rectificarii bugetare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, se opune indemnizatiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica: Am spus, 3.680 de euro salariul brut PLUS 1.200 pe sedinta MI SE PARE MULT!

Ministrul Eonomiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, s-a opus, vineri,indemnizatiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica. Ministrul liberal a explicat ca banii pe care voiau sa si-i.

Virgil Popescu: Asteptam decizia Exxon cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagra

Ministerul Economiei asteapta decizia companiei americane Exxon in privinta exploatarii gazelor in Marea Neagra, a declarat miercuri ministrul de resort Virgil Popescu la Realitatea Plus.

Virgil Popescu: Termoenegetica va fi noul Radet, dar cu aceleasi probleme

Ministrul Economiei, Energiei si al Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri seara la Realitatea TV ca Radet va fi inlocuit de noua firma Termoenergetica, dar care se va confrunta cu aceleasi probleme. Va fi noul Radet, dar cu aceleasi probleme, a spus ministrul.

Olguta Vasilescu: Aproape 80% din programul de guvernare cu care am venit in campania din 2016 este deja implementat

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a reactionat la declaratiile ministrului Finantelor, Florin Citu, afirmand caaproape 80% din programul de guvernareal PSD a fost deja implementat, iar cresterile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )