Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vlad Batrincea: Niciun jurist nu va putea demonstra ca Igor Dodon a facut agitatie pentru PSRM

Adevărul Adevărul,
Vlad Batrincea: Niciun jurist nu va putea demonstra ca Igor Dodon a facut agitatie pentru PSRM

Vlad Batrincea, candidatul Partidului Socialistilor pentru circumscriptia nr. 28 din municipiul Chisinau, spune ca presedintele Igor Dodon nu a indemnat oamenii sa voteze pentru PSRM la urmatoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc pe 24 februarie. Potrivit lui, niciun jurist nu va putea demonstra ca seful statului a facut agitatie electorala, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Calendare cu imaginea lui Igor Dodon si Vladimir Putin, distribuite n Transnistria n plina campanie electorala. Avertisment al Comisiei Electorale pentru Dodon

Calendare tiparite cu imaginea presedintelui Igor Dodon si a liderului rus Vladimir Putin, precum si materiale de promovare a amnistierii migrantilor moldoveni din Rusia, valabile pana la 24 februarie, data alegerilor parlamentare din Republica Moldova, sunt distribuite, in plina campanie electorala, in regiunea transnistreana. Presedintele Igor Dodon a fost avertizat la sfarsitul saptamanii trecute de catre Comisia Electorala Centrala de la Chisinau sa nu se implice in campania electorala si sa nu utilizeze resursele presedintiei in favoarea promovarii Partidului Socialistilor, potrivit Radio Chisinau.

Alexandr Kalinin: Igor Dodon a platit 2 milioane de dolari pentru eliberarea pilotilor moldoveni

Alexandr Kalinin, liderul Partidului Regiunilor din Moldova, informeaza ca va sesiza Procuratura in legatura cu cei 20 de milioane de dolari despre care spune ca Igor Dodon i-a adus de la Moscova. Alexandr Kalinin afirma ca din aceasta suma, 2 milioane de dolari au fost platiti talibanilor pentru eliberarea celor doi piloti moldoveni, tinuti ostatici in Afganistan. Declaratii in acest sens au fost facute in cadrul uneiconferinte de presala IPN.

Ambasada Ucrainei la Chisinau neaga ca Porosenko vine in R.Moldova, dupa ce Igor Dodon a anuntat despre acest fapt

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, nu are planificate vizite in Republica Moldova, a anuntat Ambasada Ucrainei la Chisinau. Anuntul vine in contextul informatiei lansate in spatiul public de catre Igor Dodon, care a comunicat ca omologul sau ucrainean vine miercuri la Chisinau.

Igor Dodon indeamna concurentii electorali sa faca abstractie de speculatiile politice

Presedintele tarii, Igor Dodon, indeamna concurentii electorali care s-au aratat iritati de noutatea potrivit careia cei doi cetateni moldoveni, tinuti ostatici in Afganistan, au fost eliberati, sa se bucure de acest eveniment si sa faca abstractie de speculatiile si luptele politice.

Igor Dodon le multumeste rusilor pentru eliberarea celor doi piloti moldoveni capturati de talibani: Ceea ce altii nu au reusit, voi ati facut! (VIDEO)

Igor Dodon a anuntat ca cei doi piloti moldoveni care au fost capturati de talibani in Afganistan in 2015, in urma unui accident aviatic, au fost eliberati recent. Presedintele Republicii Moldova a.

Igor Dodon anunta ca cei doi piloti de elicopter capturati acum peste 3 ani de talibani au fost eliberati: Ceea ce nu au reusit americanii, a reusit Rusia

Cei doi piloti moldoveni care, in urma unui accident aviatic produs in 2015, au fost capturati de talibani in Afganistan, recent au fost eliberati, a anuntat Igor Dodon, in cadrul unei conferinte de presa. Presedintele Republicii Moldova a spus ca recuperarea lor se datoreaza Rusiei, care a reusit acolo unde nu au putut americanii, transmite Agora. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )