Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vlad Cosma a prezentat o noua inregistrare cu seful DNA Ploiesti. Fostul deputat aduce noi acuzatii la adresa procurorului Lucian Onea

B1 B1,
Vlad Cosma a prezentat o noua inregistrare cu seful DNA Ploiesti. Fostul deputat aduce noi acuzatii la adresa procurorului Lucian Onea

Vlad Cosma, condamnat la cinci ani de inchisoare in prima instanta, a prezentat marti seara o noua inregistrare in care apar procurori de la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSDil acuza pe Lucian Onea ca. continuă pe B1

EXCLUSIV. Vlad Cosma continua seria dezvaluirilor. O noua inregistrare care arata cum se fabricau probe la DNA Ploiesti

O noua inregistrare a fost prezentata de Vlad Cosma la Antena 3. Fostul deputat Vlad Cosma a pus la dispozitia opiniei publice o inregistrare cheie a unitatii de elita de la DNA Ploiesti. Procurorul.

EXCLUSIV. O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma, in aceasta seara, la Sinteza zilei

O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma la Antena 3. La Sinteza zilei, de la ora 21. 00, fostul deputat Vlad Cosma pune la dispozitia opiniei publice inregistrarea cheie a unitatii de elita de la DNA.

Vlad Cosma s-a prezentat la Parchet cu noi materiale referitoare la ancheta DNA Ploiesti

Fostul deputat PSD Vlad Cosma s-a prezentat astazi pentru audieri la Parchetul General, cu noi materiale privind DNA Ploiesti, el spunand ca este vorba despre inregistrari, inscrisuri, precum si despre un document pe care sustine ca il are in original de la procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu, informeaza News. ro.

Vlad Cosma, audiat la Parchetul General. Noi documente impotriva DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat luni la sediul Parchetului General pentru a depune noi documente impotriva procurorilor DNA Ploiesti. Sunt in acelasi gen cu vocile dansilor. Nu, inainte de a iesi.

Vlad Cosma, audiat la Parchetul General

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat luni la Parchetul General, in legatura cu plangerea penala pe care a depus-o impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de compromitere a intereselor justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat, relateaza Agerpres.

Fostul deputat Vlad Cosma, audiat la Parchetul General

Vlad Cosma s-a prezentat luni la Parchetul General, in legatura cu plangerea penala pe care a depus-o impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu.

Vlad Cosma, audiat la Parchetul General: Fostul deputat sustine ca are noi probe care ii incrimineaza pe procurorii de la DNA Prahova (VIDEO)

Fostul deputat PSD Vlad Cosma este chemat la audieri la Parchetul General. Cosma va da declaratii cu privire la plangerea depusa pe 9 februarie impotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea si.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )