Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vlad Cosma sustine ca procurorii l-au pus sa semneze o declaratie care nu ii apartine

Adevărul Adevărul,
Vlad Cosma sustine ca procurorii l-au pus sa semneze o declaratie care nu ii apartine

Fostul deputat Vlad Cosma a continuat miercuri seara la Antena 3 seria atacurilor asupra DNA. De aceasta data acesta a prezentat o noua inregistrare, in care, sustine acesta, se poate auzi cum procurorii Mircea Negulescu si Albert Savu ar dicta declaratia care ar fi urmat sa ii fie atribuita lui, in dosarul privindu-l pe Victor Ponta si Tony Blair. continuă pe Adevărul

Razboiul Vlad Cosma-DNA continua. O noua inregistrare cu procurorii DNA Ploiesti, in care acestia l-ar fi invatat ce sa spuna intr-un dosar

Fostul deputat PSD Vlad Cosma continua razboiul sau cu Directia Nationala Anticoruptie DNA). Duminica seara a prezentat o noua inregistrare audio in care ar fi discutii intre procurori de la DNA.

Vlad Cosma, audiat de iCCJ dupa plangerea contra DNA

Familia Cosma duce luni ultima batalie in fata judecatorilor de la Instanta Suprema. Vlad Cosma si tatal sau, Mircea Cosma, au ultimul termen in dosarul in care sunt acuzati de procurorii de la DNA.

Vlad Cosma va fi audiat marti la Parchetul General privind scandalul de la DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma a fost citat pentru marti de procurorii Parchetului General, conform unor surse judiciare, citate de Agerpres. Acestia vor sa il audieze in legatura cu plangerea pe care a depus-o.

Vlad Cosma, citat pentru a se prezenta marti la Parchetul General dupa plangerea depusa impotriva procurorilor DNA Ploiesti

Vlad Cosma a fost citat pentru a se prezenta, marti, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) pentru a-si sustine plangerea depusa impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, au declarat surse judiciare.

L-au lasat nervii... Vlad Cosma, in sala de judecata: TE SPARG!

Cu o condamnare in prima instanta la 5 ani de inchisoare, pe Vlad Cosma l-au lasat nervii luni, chiar in sala de judecata. Curtea Suprema a ascultat luni predoariile finale in dosarul in care fostul.

Instanta suprema va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul lui Mircea si Vlad Cosma

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit 5 ani inchisoare, anunta Agerpres.

ICCJ a anuntat amanarea sentintei lui Mircea si Vlad Cosma pentru 5 martie

Mircea si Vlad Cosma isi vor afla sentinta pe data de 5 martie, potrivit unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICJJ).

Vlad Cosma, citat pentru marti, la ora 11.00, la Parchetul General

Fostul deputat Vlad Cosma a fost citat pentru marti, la ora 11,00, la Parchetul General, pentru a fi audiat in legatura cu plangerea pe care a depus-o impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de compromiterea intereselor Justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta si abuz in serviciu.

Decizia in dosarul lui Mircea Cosma si al lui Vlad Cosma, in 5 martie.

Procurorii au cerut condamnarea lui Vlad Cosma la 4 ani si 8 luni de inchisoare si pentru tatal sau,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )