Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vlad Plahotniuc: PDM va lansa mai multe initiative de sustinere a familiilor cu copii

Adevărul Adevărul,
Vlad Plahotniuc: PDM va lansa mai multe initiative de sustinere a familiilor cu copii

Investitiile in copii sunt investitii in viitor si in o societate mai buna. Este motivul pentru care Partidul Democrat a promovat si va pune in aplicare mai multe initiative sociale de sustinere a familiilor cu copii. Declaratia a fost facuta de catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, duminica, 17 februarie, in cadrul unor intalniri cu alegatori de la Nisporeni, acolo unde candideaza pe circumscriptia uninominala, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

Facebook blocheaza mai multe pagini ale televiziunii rusesti de propaganda RT

Reteaua ruseasca de televiziune RT a protestat luni dupa ce Facebook i-a blocat mai multe pagini, dintre care una cu mai multe milioane de abonati, Kremlinul acuzand reteaua sociala ca este un instrument de presiune al Washingtonului, scrie AFP.

Mi-ati salvat familia. We love Romania! Politisti romani, eroi in Italia dupa ce au salvat mai multe persoane

Doi politisti romani au ajuns eroi in Italia dupa ce au salvat mai multe persoane in timpul altercatiei iscate inaintea meciului dintre Lazio si Sevilla.

Controale ANSVSA, dupa depistarea bacteriei Listeria in mai multe loturi de file de somon afumat

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a demarat controale dupa ce s-au depistat mai multe loturi de file de somon afumat cu Listeria.

Atac armat in Statele Unite: mai multe victime

Un barbat a deschis focul vineri dupa-amiaza intr-o suburbie din Chicago, nordul SUA, ranind mai multe persoane, intre care patru politisti, atacatorul fiind arestat, au anuntat presa si autoritatile locale,.

PROTEJAREA DATELOR UTILIZATORILOR: Guvernul SUA negociaza cu Facebook o amenda de mai multe miliarde de dolari

Guvernul american negociaza cu Facebook o amenda de mai multe miliarde de dolari legata de protejarea insuficienta a confidentialitatii datelor utilizatorilor, potrivit unui articol publicat joi de Washington Post, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )