Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vladimir Putin denunta fortele din Statele Unite gata sa sacrifice relatiile ruso-americane

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin denunta fortele din Statele Unite gata sa sacrifice relatiile ruso-americane

Presedintele rus, Vladimir Putin, a denuntat joi fortele din Statele Unite gata sa sacrifice relatiile ruso-americane, la doua zile dupa summit-ul de la Helsinki cu omologul sau american, Donald Trump, extrem de criticat in tara sa din cauza pozitiei sale conciliante, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Acuzatii de la cel mai inalt nivel din Statele Unite: Rusia a intervenit in alegerile din Republica Moldova

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul american, il critica pe presedintele Donald Trump pentru ca in timpul summitului cu Vladimir Putin a afirmat ca nu crede ca Rusia a fost implicata.

ONG din Statele Unite: Schweighofer continua sa prelucreze lemn din parcurile nationale romnesti / Compania neaga acuzatiile

Holzindustrie Schweighofer continua sa achizitioneze lemn care provine din mai multe parcuri nationale de pe teritoriul Romaniei, desi compania s-a angajat in mod public sa nu faca acest lucru, a declarat, marti, David Gehl, coordonator pentru Eurasia in cadrul ONG-ului american de mediu Environmental Investigation Agency EIA), scrie Agerpres.

Trump, puternic criticat in SUA dupa summitul de la Helsinki: Comentarii imbecile, la buzunarul lui Putin

Tacerea adoptata de Donald Trump in fata lui Vladimir Putin in legatura cu acuzatiile privind amestecul Rusiei in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite a starnit critici in lant peste Atlantic, printre contestatari numarandu-se fostul director al CIA John O. Brennan.

VIDEO Donald Trump, lasat in bezna in timp ce vorbea despre implicarea rusilor in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite

O pana de curent a avut loc la Casa Alba in timp ce Donald Trump dadea asigurari ca are incredere in serviciile secrete americane si recunoaste amestecul rusilor in scrutinul prezidential din 8 noiembrie 2016, pe care l-a castigat in fata democratei Hillary Clinton.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

Donald Trump, izolat n Statele Unite, dupa un turneu european care i-a consternat pna si pe republicani

Presedintele american Donald Trump se regaseste izolat, marti, pana si in tabara sa politica, dupa un turneu european considerat dezastruos in care a intors spatele aliatilor sai europeni si a parut sa dea credit liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, in fata serviciilor secrete ale Statelor Unite, scrie AFP.

Donald Trump, invitatie la Washington adresata lui Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la Washington pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat joi purtatoarea de cu.

Vladimir Putin, gest nesperat la adresa SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oferit luni, dupa intalnirea de la Helsinki cu Donald Trump, sa permita Statelor Unite interogarea agentilor rusi acuzati de amestec in alegerile americane din 2016,.

Vladimir Putin: Sistemul antibalistic global al SUA creeaza o situatie periculoasa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat ingrijorare, la intrevederea cu omologul sau american Donald Trump, in legatura cu sistemul antibalistic global al Statelor Unite, care include elemente instalate in Romania, potrivit Mediafax.

DONALD TRUMP nu se lasa! Vrea o noua intalnire cu VLADIMIR PUTIN! Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu Vladimir Putin si a sustinut ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes. Summitul cu Rusia a fost un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )