Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vladimir Putin si Donald Trump au purtat o discutie telefonica cu privire la criza nucleara din Peninsula Coreeana

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin si Donald Trump au purtat o discutie telefonica cu privire la criza nucleara din Peninsula Coreeana

Presedintii Rusiei si ai Statelor Unite, Vladimir Putin si Donald Trump, au purtat o discutie telefonica in care au discutat mai multe subiecte, si in special criza nord-coreeana, a anuntat biroul de presa al Kremlinului. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin si Donald Trump au discutat despre criza nord-coreeana, intr-un apel telefonic initiat de presedintele american

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump au discutat joi despre programul nuclear nord-coreean, intr-o convorbire telefonica initiata de Washington, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

Numarul persoanelor care il acuza pe Donald Trump de avansuri sexuale a crescut la 100

Numarul persoanelor care il acuza pe presedintele SUA, Donald Trump, de avansuri si hartuire sexuala a crescut la 100. Senatorul american Kirsten Gillibrand a declarat ca nu va fi adusa la tacere dupa mesajul transmis de presedintele Donald Trump pe Twitter, ca raspuns la acuzatiile de hartuire sexuala care i s-au adus, scrie Reuters.

USA Today, editorial extrem de dur la adresa lui Donald Trump: Nu e demn nici macar sa curete toaletele bibliotecii lui Obama sau sa lustruiasca pantofii lui Bush

Cotidianul american USA Today a publicat miercuri un editorial foarte dur la adresa presedintelui Donald Trump, afirmand ca republicanul nu este nici macar demn sa curete toaletele in biblioteca prezidentiala a lui Barack Obama sau sa lustruiasca pantofii lui George W. Bush, scrie AFP.

Autorul atacului din New York, mesaj pentru Donald Trump: Ai esuat sa-ti protejezi natiunea

Autorul atentatului de luni dintr-un tunel al metroului new-yorkez, Akayed Ullah, a postat luni pe Facebook, inaintea atacului, un mesaj in care ii transmitea presedintelui american Donald Trump ca a .

Vladimir Putin a facut cascadorie in filme, in studentie

Inainte de a deveni agent KGB, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat , in anii 1970, alaturi de alti sportivi, la filmarea productiilor Batalionul Izhori si Asediul realizate de studioul de film Lenfilm, povestesc mai multi priteni din studentie ai liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin: Nu exista nici un fel de prezenta a armatei ruse in estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a insistat joi ca nu exista nici un fel de prezenta a armatei ruse in estul Ucrainei, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

La alegerile din 2018, Vladimir Putin va candida independent

Vladimir Putin a declarat ca va candida independent la alegerile din 2018, dar spera ca mai multe partide politice sa il sustina. Acesta a mai spus ca sistemul politic ar trebui sa fie unul competitiv,.

Primul show mediatic pentru candidatul Vladimir Putin

Vladimir Putin isi tine, astazi, traditionala mega conferinta de presa de la sfarsitul anului, prima lui aparitie publica majora de la anuntarea candidaturii sale pentru un al patrulea mandat in alegerile prezidentiale din luna martie.

Rusia blocheaza site-ul miscarii lui Mihail Hodorkovski, opozant al lui Vladimir Putin aflat in exil, cu 3 luni inainte de alegerile prezidentiale

Autoritatile ruse au blocat, marti, site-urile catorva organizatii straine considerate indezirabile, printre care cel al miscarii Rusia Deschisa, a fostului oligarh Mihail Hodorkovski, opozant al lui Vladimir Putin, aflat in exil, scrie AFP.

ANALIZA Vladimir Putin, noul maestru in Orientul Mijlociu

Pas cu pas, Rusia impinge Statele Unite din Orientul Mijlociu, atragand tot mai multe state din regiune de partea sa. incurajat de succesul militar din Siria, Vladimir Putin se pregateste sa deschida noi fronturi. Consolidarea relatiilor cu Egiptul, dar si cu Turcia ii fac pe analisti sa spuna ca Moscova se pregateste pentru un alt razboi, de data aceasta in Libia, noteaza DW.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )