Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin este incoltit. Vestea venita in acest moment din Franta

Playtech Playtech,
Vladimir Putin este incoltit. Vestea venita in acest moment din Franta

Luni, presedintele Frantei, Emmanuel Macron a discutat cu presedintele rus Vladimir Putin. Macron cere clarificari in privinta tentativei de asasinat asupra lui Aleksei Navalnii. Vladimir Putin este incoltit Presedintele Frantei ii cere clarificari lui Vladimir Putin despre tentativa de asasinat care l-a vizat pe Aleksei Navalnii. Trebuie sa se faca lumina, fara intarziere, privind tentativa . continuă pe Playtech

Alexander Lukasenko se intalneste la Sochi cu Vladimir Putin, in contextul accentuarii protestelor din Belarus

Liderul din Belarus, Alexander Lukasenko, a sosit in statiunea rusa Sochi din Marea Neagra pentru discutii cu presedintele rus Vladimir Putin. Va fi prima lor intalnire fata in fata de cand protestele au.

Romania, injosita de Rusia in fata Moldovei! Ce ne-a facut tara lui Vladimir Putin

La inceputul lunii august a fost finalizata conducta de gaz Iasi-Ungheni-Chisinau, construita si finantata de Transgaz. Aceasta conducta leaga Republica Moldova de sistemul romanesc si, implicit, de Uniunea Europeana. Conducta are 120 de km lungime si o capacitate de transport de 1,5 miliarde de metri cubi de gaz pe an. Teoretic, aceasta ar putea aproviziona .

Alexandr Lukasenko se va intalni cu Vladimir Putin la Moscova, in contextul protestelor ample din Belarus

Presedintele bielorus AlexandrLukasenko va vizita Moscova pentru discutii cu omologul sau rus Vladimir Putin pe 14 septembrie, a declarat vineri jurnalistilor, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4137 seconds )