Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, noua demonstratie de forta: A inaugurat podul Crimeea - Rusia de la volanul unui camion (FOTO)

B1 B1,
Vladimir Putin, noua demonstratie de forta: A inaugurat podul Crimeea - Rusia de la volanul unui camion (FOTO)

Vladimir Putin a inaugurat marti, la volanul unui camion portocaliu, noul pod care leaga Crimeea de Rusia. Astfel, Putin s-a urcat la volanului camionului Kamaz, a tras frana de mana si a inceput sa mearga. continuă pe B1

Vladimir Putin, noua demonstratie de forta: A inaugurat podul Crimeea - Rusia de la volanul unui camion (FOTO si VIDEO)

Vladimir Putin a inaugurat marti, la volanul unui camion portocaliu, noul pod care leaga Crimeea de Rusia. Astfel, Putin s-a urcat la volanului camionului Kamaz, a tras frana de mana si a inceput sa mearga.

VIDEO Vladimir Putin a inaugurat podul care leaga Crimeea de Rusia, la volanul unui camion / UE denunta o noua violare a suveranitatii Ucrainei

La volanul unui camion portocaliu, presedintele Vladimir Putin a inaugurat marti noul pod care leaga Crimeea de Rusia, o investitie uriasa si de o simbolistica puternic, in conditiile in care vizeaza reducerea izolarii peninsulei anexate de Moscova in 2014, scrie AFP.

Detaliul observat la Vladimir Putin in timp ce conducea camionul pe podul din Crimeea - VIDEO

Vladimir Putin a inaugurat marti podul din Crimeea, conducand personal un camion Kamaz. Criticii liderului rus au atras atentia asupra faptului ca acesta nu a purtat centura de siguranta si l-au intrebat.

NATO condamna inaugurarea podului care leaga Crimeea de Rusia: O noua demonstratie a DISPRETULUI

NATO a condamnat miercuri inaugurarea de catre Rusia a unui pod care face legatura cu Crimeea, spunand ca este o noua demonstratie a dispretului aratat de Moscova fata de Dreptul international, relateaza .

Vladimir Putin: Republica Moldova a obtinut statut de observator al Uniunii Economice Eurasiatice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat luni dupa-amiaza la Soci celebra statiune pe coasta rusa a Marii Negre) ca liderii Uniunii Economice Eurasiatice UEE) au convenit asupra primirii statutului de observator pentru Republica Moldova in cadrul UEE, in deschiderea reuniunii Consiliului economic suprem al acestui for in format extins, relateaza agentia rusa de presa Tass, citata de Agerpres.

Vladimir Putin a primit limuzina pe care o astepta de patru ani. Cum arata masina prezidentiala unica in lume

Vladimir Putin, a primit, in sfarsit, limuzina pe care o astepta de patru ani de zile. Cu patru ani in urma, Institutul Rus Central pentru Cercetare Stiintifica si Dezvoltare a Motoarelor de Automobile a.

Cu ce ademeneste Vladimir Putin Republica Moldova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat luni dupa-amiaza la Soci celebra statiune pe coasta rusa a Marii Negre) ca liderii Uniunii Economice Eurasiatice UEE) au convenit asupra primirii statutului de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )