Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, propus de un scriitor rus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin, propus de un scriitor rus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea omologul sau american Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea si Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov, anunta agentia de presa Efe.

Concurenta mare pentru Donald Trump! Vladimir Putin a fost si el nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt argumentele

Dupa Donald Trump, si Vladimir Putin a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2021. Scriitorul rus Serghei Komkov a facut propunerea, potrivit agentiei EFE, citata de Agerpres. Propunerea.

Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt motivele

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Pace 2021, distinctie la care aspira si omologul sau american Donald Trump.

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Ce se intampla cu vaccinul anti-covid-19 al lui Vladimir Putin. Presedintele rus a facut anuntul

S-a aflat ce se intampla cu vaccinul anti-covid-19 al lui Vladimir Putin. Presedintele rus Vladimir Putin a pledat pentru un tratat international pentru interzicerea armelor in spatiu si a dat gratis vaccinul rus pentru COVID-19 angajatilor ONU, in timpul unui discurs inregistrat prezentat marti la ONU, relateaza dpa si AFP. Ce le-a oferit Vladimir Putin .

The New York Times: Vladimir Putin crede ca poate scapa din orice cu fata curata

Este de acum stabilit si confirmat de laboratoarele din Germania, Franta si Suedia faptul ca Aleksei Navalnii a fost otravit cu Noviciok, o substanta paralizanta produsa in Uniunea Sovietica. Puternica otrava a fost folosita in cel putin una dintre tentativele de asasinat impotriva unor adversari ai regimului rus si, de aceasta data, ea fost folosita impotriva unul lider al opozitiei din tara, care se declara hotarat sa dezvaluie coruptia si sa infrunte Kremlinul. Acest lucru cere o serioasa riposta, scrie ziarul american New York Times.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )