Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vladimir Putin reactioneaza dupa retragerea SUA din tratatul INF. Rusia nu ameninta pe nimeni

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin reactioneaza dupa retragerea SUA din tratatul INF. Rusia nu ameninta pe nimeni

Rusia isi va comanda armament fara pereche in lume, a anuntat joi presedintele rus Vladimir Putin, relateaza The Associated Press. Rusia nu ameninta pe nimeni si si-a respectat cu strictete. continuă pe Antena3

Presa in diagonala: Retragerea SUA din tratatul nuclear, un ping pong ntre SUA si Rusia. Temerile Rusiei si cum se pozitioneaza ceilalti jucatori

Rusia ii da replica Americii pe tema retragerii din tratatul nuclear si il avertizeaza pe Trump risca sa creeze noi tensiuni militare si va da o lovitura grava securitatii globale, scrie Financial Times. Mai mult, rusii de la Regnum avertizeaza ca daca Rusia nu reactioneaza, rachetele vor ajunge in Ucraina si in Georgia. Si Ria Novosti. sustine aceasta pozitie aratand ca Ucraina a declarat ca manifesta intelegere fata de planurile SUA. LE VIF considera ca retragerea americana din tratatul nuclear cu Rusia este un pas periculos, in timp ce Al Jazeera se intreaba la ce poate duce retragerea SUA din tratatul nuclear. In acest timp, UE face apel la Washington si la Moscova sa pastreze Tratatul INF, scrie Le Figaro. Gorbaciov crede ca Decizia lui Trump de a retrage SUA din INFT ,,nu este munca unei minti marete, potrivit New York Times.

Stratfor: Retragerea SUA din Tratatul INF este un nou pas ntr-o cursa globala a narmarii

Esentialul: Sfarsitul Tratatului INF va plasa din nou Europa la mijloc, intre rachetele nucleare cu raza intermediara rusesti si americane. Retragerea din INF permite armatei americane sa-si construiasca un arsenal formidabil de rachete cu care poate provoca China si Rusia. Anularea tratatului va precipita o cursa a inarmarii intre marile puteri si ar putea ameninta viitorul Tratatului New START pentru controlul armamentelor, scrie Stratfor, citat de Rador.

Bolton discuta cu Lavrov despre retragerea SUA din Tratatul INF

Consilierul Casei Albe pe probleme de securitate nationala, John Bolton, s-a intalnit, astazi, la Moscova, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, care-i astepta explicatiile cu privire la retragerea americana dintr-un tratat major privind armamentul nuclear, anuntata in urma cu doua zile, relateaza AFP.

Vladimir Putin: Tarile care gazduiesc sisteme balistice americane risca sa fie tinte ale Rusiei n cazul unui razboi

Tarile europene care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi, a avertizat miercuri seara presedintele Vladimir Putin, in contextul deciziei Administratiei Donald Trump de retragere a SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF).

Kremlin: Retragerea anuntata de SUA din Tratatul INF va face ca lumea sa fie mai periculoasa / Rusia nu va ataca niciodata prima n cazul unui razboi nuclear

Rusia nu va ataca niciodata prima pe nimeni in cazul unui razboi nuclear, a spus luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, in timp ce Washington a spus ca vrea sa se retraga dintr-un tratat nuclear cu Rusia, relateaza AFP.

Gorbaciov: Decizia lui Trump de a retrage SUA din INF ,,nu este munca unei minti marete

Anuntul presedintelui Trump despre retragerea SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF) a atras critica unuia dintre semnatarii tratatului original, Mihail Gorbaciov, care spune ca decizia nesabuita nu este ,,opera unei minti marete, relateazaNew York Times.

Gorbaciov: Decizia lui Trump de a retrage SUA din INFT ,,nu este munca unei minti marete

Anuntul presedintelui Trump despre retragerea SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INFT) a atras critica unuia dintre semnatarii tratatului original, Mihail Gorbaciov, care spune ca decizia nesabuita nu este ,,opera unei minti marete, relateazaNew York Times.

Liviu Dragnea, dupa ce Vladimir Putin a amenintat Romania: Teodor Melescanu si Klaus Iohannis sa ne traduca aceste afirmatii(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa vina cu explicatii dupa ce liderul rus Vladimir Putin a atras atentia ca.

Trump vrea sa retraga SUA din acordul nuclear cu Rusia

Moscova: Ce face Trump reprezinta un pas periculos Presedintele american Donald Trump a anuntat, recent, ca va retrage Statele Unite din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), acuzand Rusia ca incalca acest acord ce dateaza din 1987.

Liviu Dragnea, despre amenintarile lui Vladimir Putin: Iohannis si Melescanu sa ne traduca aceste informatii

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despreafirmatiile lui Vladimir Putin potrivit carora tarile UE care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi. Presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )